Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Školení Stavebnin DEK pro realizační firmy

Stavebniny DEK na první měsíce roku 2023 připravily sérii školení pro realizační firmy - 26 témat pro izolatéry, sádrokartonáře, fasádníky, izolatéry, topenáře a další stavařské profese.

Školení proběhnou online nebo prezenčně a školitelé při nich předvedou stavební postupy, triky zkušených odborníků či novinky na trhu stavebních materiálů.

Prezenční školení se zaměří na sádrové omítky, systémy suché výstavby či zateplovací systémy.

Připravena jsou i aktuálně velice žádaná prezenční školení pro topenáře, zaměřená na montáž tepelných čerpadel od různých výrobců.

Online školení se zaměří například na vegetační střechy, hydroizolační a bazénové fólie, systémy suché výstavby, montáže oken a dveří, elektrické podlahové vytápění, fotovoltaiku, úspory energie na veřejném osvětlení nebo na pomůcky pro oceňování stavebních zakázek.

Pro velký zájem z řad instalatérů i všeobecných stavebních firem jsou připravena také online školení s praktickými ukázkami nových technologií - větrání s rekuperací tepla, podtlakového odvodnění střech, čerpadel pro dům a zahradu nebo předstěnových instalačních systémů.

Závěrem většiny online školení proběhne diskuse, při níž se diváci prostřednictvím chatu mohou zeptat na vše, co je k dané problematice zajímá.

Přihlaste sebe nebo své zaměstnance na skoleni.dek.cz a rozšiřte si své znalosti pod vedením techniků z Atelieru DEK a jejich hostů.

Více informací


Stavebniny DEK
logo Stavebniny DEK

Stavebniny DEK a.s. jsou největší společností českého holdingu DEK, zabývajícího se dodávkami materiálů a služeb pro stavebnictví a výrobou stavebních materiálů. Společnost se od počátku zaměřuje na vysokou odbornost ve výběru optimálních stavebních ...

 
 
Reklama