Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Alucobondové kazety pro nové sídlo J&T

J&T Banka opustila svou pražskou centrálu mezi Florencí a hotelem Hilton. Z Pobřežní ulice se přestěhuje do nového kancelářského centra Rustonka, které staví developerská firma J&T Real Estate. Důvodem, proč po osmnácti letech banka opustila své sídlo, je hlavně nedostatek prostor pro rozrůstající se společnost.

Rozhraní Libně a Karlína, kam se J&T Banka přestěhuje, zažívá aktuálně velký rozvoj, neboť je to již zavedená lokalita s dostatkem podpůrných služeb v okolí a výbornou dopravní dostupností. Banka obsadí celou osmipatrovou budovu, ale prostory nebudou zahuštěné. Ponechána je i drobná rezerva pro expanzi, protože v průběhu projektu se počet zaměstnanců rozrůstá. Kapacita budovy činí 750 lidí, v době stěhování jich banka bude mít asi 700.

KOMA Modular provoz Brno přispěla k tomuto velkolepému projektu malou a viditelnou částí výrobou velkoprostorových hliníkových kazet, které tvoří zajímavou fasádu nového sídla J&T. Generálním dodavatelem bylo společenství firem Geosan/Metrostav.

KOMA stylově oblékne i vaši budovu. Fasádu působivého sídla J&T Bank osadili velkoformátovými hliníkovými kazetami, které budově dodávají šmrnc. Fasáda samotná přitom odkazuje na svět bankovnictví, v němž musí každý dílek dokonale zapadat.

Díky bílému obkladu se dosáhlo kontrastu s bohatými prosklenými plochami, které dokonale odráží barevnou hru oblohy. Bankovní dům vás nadchne také ve vnitřních prostorách, jelikož je plný uměleckých děl od mnoha autorů.

Více informací


KOMA MODULAR s.r.o.
logo KOMA MODULAR s.r.o.

Pomůžeme Vám vybudovat rychle a kvalitně kanceláře, prodejny, ubytovny, hotely, restaurace, školy, mateřské školky, bytové domy, komunální výstavbu, šatny, domovy důchodců, studentské koleje apod. Vyrábíme budovy prefabrikovaným způsobem, kdy 80 - 90 ...

 
 
Reklama