Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rekonstrukce památkově chráněné vily Kamila

Starwork se specializují na výškové práce a rekonstrukce památkově chráněných bytových domů a vil. Jednou z vydařených rekonstrukcí je rekonstrukce památkově chráněné vily Kamila.

Starwork se specializují na výškové práce a rekonstrukce památkově chráněných bytových domů a vil. Jednou z jejich vydařených rekonstrukcí je rekonstrukce památkově chráněné vily Kamila. V domě, který stojí v romantickém zákoutí pražské Krči, kdysi žili a tvořili spisovatelé Antal Stašek nebo Ivan Olbracht. Prozkoumejte rekonstrukci vily, na které spolupracovali Starwork s architektem Davidem Vávrou.

Secesní vila se zahradou z doby kolem roku 1905 je zapsána na seznamu nemovitých kulturních památek v Praze a má za sebou dlouhou a zajímavou historii. Ve vile žil a tvořil spisovatel Antal Stašek se svou ženou Kamilou, po které nese vila název. Několik let zde prožil se synem a spisovatelkou Helenou Malířovou také slavný spisovatel Ivan Olbracht.

Starwork provedli kompletní rekonstrukci luxusní vily včetně interiérů, fasády, rekonstrukce původní střechy a zázemí zahrady. Prvorepubliková vila byla na začátku rekonstrukce v dezolátním stavu a vyžadovala citlivý zásah, aby se zachovalo její historické kouzlo. Firma spolupracovala na rekonstrukci s architektem Davidem Vávrou. Ten vytvořil pro nový život vily také několik fusingových skel.

Přehled rekonstrukčních prací:
  • rekonstrukce fasády
  • rekonstrukce střechy a oken
  • zateplení fasády
  • rekonstrukce interiérů
  • revitalizace schodišť a podlah
  • umístění uměleckých fusingových skel
Prozkoumejte galerii z rekonstrukce Vily Kamila, která byla prodána za několik desítek milionů korun a podívejte se na finále rekonstrukce.
STARWORK z lana cokoliv s.r.o.
logo STARWORK z lana cokoliv s.r.o.

STARWORK je tým profesionálů, který se specializuje na výškové práce a stavební práce ve výškách z lana, lešení a v těžko dostupných terénech. Jsme experti na Fasády, Střechy, Montáže a Sanace.

 
 
Reklama