Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Webinář Rigips: Řešení prostorové akustiky v designovém interiéru

Proč je prostorová akustika stavby důležitá a jak k ní bylo přistoupeno ve vítězném projektu Rigips Trophy 2020 - Smuteční síni v Břeclavi? Podívejte se na záznam vysílání webináře ze dne 22. 5. 2020.

Proč je prostorová akustika stavby důležitá a jak k ní bylo přistoupeno za pomoci moderních materiálů ve vítězném projektu Rigips Trophy 2020 - Smuteční síni v Břeclavi? Nejen to se řešilo na webináři Rigips, který proběhl 22. 5. 2020.

Pokud jste vysílání nestihli, můžete se podívat na celý záznam i zpětně. Dozvíte se, jak řešit prostorovou akustiku pomocí nových inovativních materiálů, které vám pomohou udělat projekt svěží a zároveň funkční. Nemusíte se již spoléhat na tradiční minerální kazetové podhledy.

Zaměřili jsme se na:
  • Konstrukční řešení
  • Použité materiály
  • Účinná řešení prostorové akustiky

Webinářem provázel Vojtěch Zítek, produktový manažer Rigips, který si pozval speciálního hosta Ing. Tomáše Hrádka jako nezávislého akustika.


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...

 
 
Reklama