Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Guardian Glass představuje digitální verzi své příručky GlassTime

Společnost Guardian Glass spustila digitální verzi své oblíbené příručky GlassTime, která je vynikajícím nástrojem pro architekty, zpracovatele skla a dodavatele lehkých obvodových plášťů.

Coby technická příručka a encyklopedie skla slouží GlassTime jako ideální online referenční zdroj pro komunitu zabývající se sklem. Oproti dosavadní online verzi je nová digitální verze interaktivní, přehlednější a obsažené informace je možné dle potřeby aktualizovat. Obsah připravují odborníci společnosti Guardian Glass s využitím neocenitelné zpětné vazby zákazníků a dalších hráčů na trhu se sklem.

Příručka obsahuje cenné informace na všech úrovních odbornosti a naleznete v ní informace o vlastnostech a výhodách skla, jeho druzích a využití, stejně jako o způsobech jeho výroby. Součástí jsou také informace o normách pojednávajících o skle a doporučení ohledně zpracování skla a jeho využití ve stavbách a domovech.

Každou stránku online příručky lze vytisknout, uložit jako soubor PDF nebo sdílet s kolegy prostřednictvím e-mailu. Uživatelé mají snadný přístup k relevantním stránkám produktů společnosti Guardian Glass s možností vyhledávání pomocí klíčových slov a využívání užitečných online kalkulačních nástrojů, jako je „Glass Analytics“. Pokud uživatelé chtějí požádat o vzorek produktu, potřebují technickou podporu nebo radu o konkrétním projektu, stačí jen několik kliknutí.

Guus Boekhoudt, místopředseda společnosti Guardian Glass v Evropě, Rusku a Asii a ředitel společnosti Guardian Europe, uvedl: „Spuštěním digitální verze příručky GlassTime nabídla společnost Guardian Glass tu nejlepší databázi informací o skle. Chceme se podělit o své odborné znalosti a zpřístupnit je našim uživatelům, ať už je potřebují kdekoli a kdykoli.“

 
 
Reklama