Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Webinář: Jak správně navrhnout skladbu šikmé střechy?

Přihlaste se v pátek 10.5. od 10 do 11 hodin na webinář. Společnost Kingspan Izolace představí inovativní řešení pro šikmé střechy s mezikrokevní izolací nad obytným podkrovím, které splní tepelnětechnické doporučení na hodnotu U při snížení tloušťky skladby pláště oproti použití minerální vlny o 150 mm.


Srovnání skladby šikmé střechy při použití minerální vlny a při použití inovativního řešení pomocí produktů Kingspan Kooltherm® K12 Rámová deska společně s Kingspan Kooltherm® K17 Interiérová deska.
Společnost Kingspan Izolace srdečně zve všechny zájemce na webinář, kde podrobně probereme inovativní řešení jak správně navrhnout a provést skladbu šikmé střechy s mezikrokevní izolací nad obytným podkrovím.

Webinář: Jak správně navrhnout skladbu šikmé střechy?

Inovativní řešení skladby šikmého střešního pláště společnosti Kingspan Izolace splní tepelnětechnické doporučení na hodnotu U při snížení tloušťky celé skladby pláště oproti použití minerální vlny o 150 mm. Skladba je plně funkční a její aplikace je velmi jednoduchá.

Více prostoru a více světla v interiéru
Řada Kingspan Kooltherm® nabízí použití inovativních tepelných izolantů ve skladbě:
  • Kingspan Kooltherm® K12 Rámová deska v tloušťce 140 mm mezi krokve,
  • sádrokartonářský rošt z tenkostěnných ocelových profilů UD a CD vyplněný instalacemi TZB a minerální vlnou v tloušťce 50 mm,
  • systémová deska Kingspan Kooltherm® K17 Interiérová deska v tloušťce 20 mm izolant + 12,5 mm SDK deska aplikovaná na rošt mechanickým kotvením pomocí SDK vrutů.

Inovativní řešení Kingspan Izolace pro šikmé střechy s mezikrokevní izolací nad obytným podkrovím splňuje požadavky na optimální využití prostoru, tepelnětechnickou pohodu a požární bezpečnost.

 
 
Reklama