Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hi-tech systémy Sto nastavují oborové standardy pro inovace, technický design a udržitelnost

Téměř nevyčerpatelný výběr fasádních zateplovacích systémů, nabízí projektantům, architektům, investorům a zpracovatelům značka Sto, tuzemský i globální lídr v oblasti zateplování.

Jedním z takových výrobků je i vrchní omítka se samočistícím lotosovým efektem® Sto Lotusan K / MP, díky kterému jsou nečistoty z omítky smývány deštěm. Povlakový film zpomaluje a brání růstu řas a hub.

Pro aplikace ve vlhkém a chladném počasí (od +1 °C do max. +15 °C) jsou pak určeny organické vrchní omítky Stolit QS s technologií QuickSet, která poskytuje omítce brzkou odolnost proti dešti. Nové minerální podklady chrání proti biotickému napadení - omítky StoLit QS obsahují kapsle s konzervačním filmem, který se uvolňuje postupně po dobu několika let a brání a zpomaluje růst řas.

Díky produktům (lepící malta a vrchní minerální omítka) s technologií FastTrack jsou nyní u minerálních systémů Sto minulostí i omezení daná povětrnostními podmínkami. Zatímco běžné systémy dovolují realizovat zateplení při minimální teplotě + 5 °C a relativní vlhkosti 70 %, s výrobky FT lze pracovat od + 1 °C a bez ohledu na úroveň vlhkosti.

Více informací nalezenete na webových stránkách firmy Sto s.r.o.


Sto s.r.o.
logo Sto s.r.o.

Sto s.r.o. je součástí německého koncernu Sto, který je světovým lídrem v oblasti kontaktních zateplovacích systémů. Součástí sortimentu jsou i předsazené odvětrávané systémy, fasádní i interiérové omítky a barvy, lepicí a stěrkové tmely, designové úpravy ...

 
 
Reklama