Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Workshopy Střecha Speciál 2018

Knauf Insulation zve na sérii workshopů Střecha Speciál 2018. Celodenní akce zavítají do jedenácti měst České republiky v období od 18. 4. do 17. 5. 2018.

Workshopy Střecha Speciál 2018

Na cestě ke zdařilému provedení střechy je třeba učinit řadu zásadních rozhodnutí. Začneme návrhem optimální skladby střešního souvrství a pokračujeme přes výběr materiálu až po volbu realizační firmy. Doslova vše pod jednou střechou včetně ukázek montáží a odborníků z profese nabídne v měsících dubnu a květnu série workshopů Střecha Speciál 2018.

Sdružení specializovaných prodejců střešních materiálů připravilo pro všechny zájemce sérii workshopů Střecha Speciál 2018. Celodenní akce zavítají do jedenácti měst České republiky v období od 18. 4. do 17. 5. 2018.

Přehled termínů s místem a časem konání je k dispozici na Střecha Speciál – Workshopy 2018.

Pod jednou střechou představí své novinky a prémiové produkty ověření výrobci střešních krytin, příslušenství a okapů, výrobci střešních oken a světlíků. Mluvíme-li o střeše, nemohou chybět ani zástupci z řad výrobců tepelných izolací.

Jak úsporně zateplit šikmou střechu?
Na tento, ale i na další dotazy odpoví přítomným zájemcům odborníci ze společnosti Knauf Insulation, která poskytuje širokou škálu minerálních izolací pro tepelnou, zvukovou i požární ochranu nových i rekonstruovaných domů. Kromě prezentace produktů proběhnou na workshopech také názorné ukázky práce s minerální vatou. Z konkrétních prezentací bude ke zhlédnutí například ukázka nadkrokevního zateplení střechy. Volba tohoto způsobu zateplení umožňuje přiznat konstrukci krovu ze strany interiéru nebo doplnit vrstvu tepelné izolace bez zmenšení prostoru podkroví. Zástupci realizačních firem se seznámí s novou příležitostí k rozšíření jejich nabídky o inovativní systém pro provětrávané fasády Diagonal 2H.


KNAUF INSULATION, spol. s r.o.
logo KNAUF INSULATION, spol. s r.o.

KNAUF INSULATION, spol. s r.o. dodává klientům izolace ze skelné a kamenné vlny. Nabízí široké spektrum produktů pro bytové a nebytové budovy a zaměřuje se na komplexní řešení ve snižování energetické náročnosti. Staví na 30 letech zkušeností a patří ...

 
 
Reklama