Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zateplete svůj dům kouzelnými vločkami, které hřejí

Teplo je stále drahá záležitost, která stojí hodně peněz. Každou zimu protopíme z nedostatečně izolovaných domů teplo za milióny a milióny korun.

Systém MAGMARELAX<sup>®</sup> vám snadno a levně vyřeší rostoucí výdaje za topení
Systém MAGMARELAX® vám snadno a levně vyřeší rostoucí výdaje za topení

Kudy utíká teplo z domu ven a proč je tak výhodné izolovat strop?

Obálka domu, která obsahuje podlahu, stěny, okna, dveře, strop a střechu, má velký vliv na únik tepla z domu. Jak již víme, teplo vstoupá vzhůru, a proto je ideální zateplit strop domu, který nám pomůže ušetřit až 30 % nákladů.

Co je to izolace MAGMARELAX®

MAGMARELAX® je foukaná minerální izolace. Vyrábí se roztavením čediče nebo skla. Následným vyfoukáním a zušlechtěním vláken vzniká kompaktní vysoce chemicky odolná a protipožární izolace. Své tepelně izolační vlastnosti má díky mikroskopickým vzduchovým mezerám, které zajišťují nízký prostup tepla. Pokud takovou izolaci aplikujeme do prostor domu foukáním, máme jistotu, že se dostane skutečně všude, a to i do jinak zcela nepřístupných míst a dutin.

Aplikace foukané minerální izolace

netrvá déle než tři hodiny. Půda se nemusí ani příliš vyklízet, domácnost normálně funguje. Izolace se fouká z auta před domem hadicí přímo do dutiny ve stropě nebo na volnou plochu. Nenadělá se nepořádek ani hluk.

A jak vypadá ekonomika?

Aplikace této moderní a velmi efektivní izolace vůbec nemusí zatížit rodinný rozpočet. Firmou IP Polná nabízí také izolaci na splátky. Splátky jsou nastaveny tak, že je jejich výše stejná, jako uspořené prostředky za topení. Díky rychlé návratnosti jsou splátky již za 5 let splacené a pak už jenom spoříte desetitisíce ročně. Konkrétní situaci každého zájemce firemní specialisté na místě proměří a navrhnou optimální řešení.

Neváhejte!

Vyplňte nezávazný poptávkový formulář a během několika dnů očekávejte technicko-odborného poradce. Projde s vámi dům, zdarma zhodnotí stav izolace a navrhne optimální řešení. Samotnou realizaci můžete očekávat do 14dnů. Systém MAGMARELAX® vám snadno a levně vyřeší rostoucí výdaje za topení!
 
 
Reklama