Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový projekt PURPO PRAHA společně s veletrhy STŘECHY - SOLAR - ŘEMESLO PRAHA 2017!

Pilotní projekt z oblasti profesionální údržby a renovace povrchů PURPO PRAHA se uskuteční 9. - 11. 2. 2017 v PVA EXPO PRAHA Letňany spolu s veletrhy STŘECHY - SOLAR - ŘEMESLO PRAHA 2017.

Centrum profesionální údržby povrchů
Pravidelná údržba a dlouhodobá kvalitní a funkční ochrana podporuje delší životnost povrchů a významnou roli hraje i estetická stránka. Pokud se údržba zanedbává, nic nezabraňuje mechům, lišejníkům a plísním znehodnocovat majetek. Dalšími problémy, se kterými se střechy a fasády potýkají, je atmosférické znečištění, organické znečištění, graffiti, smog, saze a jiné nečistoty, a v neposlední řadě především UV degradace materiálů a povrchů. Pro všechny, kteří se s obdobnými problémy potýkají, bude na veletrhu NOVĚ k dispozici bezplatná pomoc od profesionálů v Centru profesionální údržby povrchů.

Seminář Údržba a čištění střech a fasád – druhý veletržní den (pátek 10. 2. 2017)
V jednotlivých přednáškách zaměřených na šikmé a ploché střechy bude podrobně rozebrána problematika údržby s ohledem na předpisy, technologie a postupy a rovněž i specifická údržba v zimním období. V části fasád budou zmíněna specifika údržby jednotlivých konstrukcí neprůhledných a prosklených fasád a možnosti jejich ochrany proti základním typům znečištění. Zazní povinnosti realizátorů a vlastníků objektů z hlediska právních předpisů a také nezbytné zabezpečení a ochrana zdraví při práci. Budou představeny tradiční i nové technologie čištění, údržby, ochrany fasádních a střešních povrchů.


 
 
Reklama