Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Projekt HPI-CZ „TEST THE BEST“ umožňuje vyzkoušet si vysoce kvalitní výrobky za akční ceny

Společnost HPI-CZ, jeden z největších dodavatelů montážního příslušenství pro všechny druhy střešních krytin a kompletního sortimentu pro zateplování budov u nás, spustil projekt „TEST THE BEST“, kterým chce bojovat proti levným, ale nekvalitním nebo nefunkčním produktům v oboru stavebních materiálů. V rámci projektu „TEST THE BEST“ proto umožní všem vyzkoušet si osobně kvalitní a funkční výrobky za akční snížené ceny a přesvědčit se tak o jejich přednostech. Na svých stránkách www.testthebest.cz nabízí společnost HPI-CZ stavební materiály individuálním stavebníkům či řemeslníkům po určitou dobu vždy za zvýhodněné akční ceny, aby si mohli vyzkoušet kvalitní a funkční produkty, a to za ceny jak pro velkoodběratele. Až do konce září lze například výhodně zakoupit nový kominický výlez HPI pro profilované střešní krytiny z hliníkového plechu s povrchovou úpravou z polyesteru s vysokou odolností proti zatečení vody do konstrukce.

 

Projekt „TEST THE BEST“ spustila společnost HPI-CZ ve spolupráci s dalšími významnými dodavateli kvalitních stavebních výrobků. Jeho cílem je nabídnout všem možnost osobně si vyzkoušet kvalitní a funkční výrobky za akční snížené ceny a přesvědčit se tak o jejich přednostech. Na stránkách www.testthebest.cz budou průběžně zveřejňovány vybrané produkty z oblasti šikmých a plochých Logo TEST THE BEST střech, zateplovacích systémů a solárního příslušenství dostupné za speciální akční ceny.

„Neustálý tlak na cenu s sebou přináší nekvalitní a nefunkční produkty. Nemůžeme se proto divit, že párky chutnají jako mouka a kečup je neidentifikovatelná červená voda s chemickou příchutí. Samozřejmě, že existují i funkční varianty, avšak je logické, že je není možné získat za cenu nejlevnějších produktů,“ vysvětluje motivy, které stály na počátku projektu „TEST THE BEST“, Martin Chmelík, obchodní manažer společnosti HPI-CZ. A protože v praxi je časté, že poukazování na zlepšené vlastnosti, jednodušší instalaci, a tím pádem také úsporu celkových nákladů, je bráno jako marketingový tah, zůstává nejlepším přesvědčovacím nástrojem osobní zkušenost. Cílem projektu „TEST THE BEST“ je nabídnout všem možnost osobně si vyzkoušet kvalitní a funkční výrobky a na vlastní oči a ruce se přesvědčit o jejich přednostech. Projektem „TEST THE BEST“ se tak společnost HPI-CZ rozhodla bojovat ve svém oboru proti „párkům bez masa“ a „kečupům bez rajčat“.

V různých časových intervalech jsou na stránkách www.testthebest.cz zveřejňovány vybrané produkty z oblasti šikmých a plochých střech, zateplovacích systémů a solárního příslušenství za speciální akční ceny. „Věříme, že pozitivní osobní zkušenost s profesionálními produkty bude tím nejlepším argumentem v boji proti nekvalitním, nefunkčním a vykradeným výrobkům, se kterými se stále častěji lze setkat na trhu se stavebními materiály,“ dodává Martin Chmelík ze společnosti HPI-CZ.

 

Aktuálně lze v rámci „TEST THE BEST“ výhodně zakoupit nový kominický výlez HPI

Kominický výlez HPI

Až do konce září lze na www.testthebest.cz zakoupit za zvýhodněnou cenu nový kominický výlez HPI. Tento výlez byl nadesignován tak, aby svou velikostí 550 × 720 mm bohatě splnil požadavky normy ČSN 73 4201 pro komíny a kouřovody. Norma umožňuje při rozměrech výlezu na střechu 550 × 550 mm a jeho vzdálenosti do 600 mm od komína nezřizovat už tzv. komínové lávky. Nový kominický výlez HPI z hliníkového plechu s polyesterem byl navíc vyroben z lisovaného monobloku bez jakýchkoli nýtů či svárů, takže je vysoce odolný proti průtokům vody. Těsnicí límec po obvodu výlezu je vyroben z polyetylenu, jehož životnost je oproti jiným materiálům vyšší díky nulové nasákavosti a především díky odolnosti proti UV záření. Kominický výlez je k dispozici v hnědém nebo červeném provedení, takže harmonicky zapadne do střešní plochy.


Společnost HPI-CZ patří sortimentem, poskytovanými službami i servisem k lídrům na českém trhu v oblasti dodávek montážního příslušenství pro všechny druhy střešních krytin a kompletního sortimentu pro zateplování budov. Vyrábí pod vlastní značkou HPI nebo Klöber, a zároveň je výhradním či významným distributorem značek jako např. Ejot, Juta, KEW, Adfors, Omfa, Mateiciuc, Catnic atd.


HPI-CZ spol. s r.o.
logo HPI-CZ spol. s r.o.

HPI-CZ - montážní příslušenství pro všechny druhy střešních krytin a kompletní sortiment pro zateplování budov. Prvky pro šikmé i ploché střechy, prvky pro solární a fotovoltaické systémy, protisněhové zábrany a protipožární řešení, lišty a profily pro ETICS.