Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pusťte barvy do koupelny i kuchyně. Nápadité mozaiky dají interiéru nový rozměr

Nebojte se hravých barev a nechte se strhnout k temperamentnější koupelně či kuchyni. Pestré obklady a dlažba vdechnou interiéru nový život a ozvláštní prostory širokou paletou barev a vzorů.

Zaměřte se na hravost

Jika obklad Zoom, série Tigo
Jika obklad Zoom, série Tigo

Pestrá série obkladů Zoom našla inspiraci v kulturních odlišnostech bytového designu. Prolínání módních směrů dalo obkladům Zoom charakteristickou tvář. Na první pohled zaujme všechny milovníky barev především díky intenzivnímu lesku a široké škále barev, které se dají hravě kombinovat – sladká oranžová, temperamentní červená, svěží pistáciová, zemitá hnědá, elegantní bílá, vzdušná modrá či krémová béžová.

Všechny svobodomyslné povahy zaujmou dekory s reliéfem mořského příboje či vícebarevný Dekor Zoom. Tyto oživující prvky dobře doplní ostatní obklady stejnojmenné série ve formátu 21,4 × 61 cm a nadchnou svou osobitostí a svěžestí.

 
Jika obklad Zoom Orange a Dekor Zoom Orange
Jika obklad Zoom Orange a Dekor Zoom Orange
Jika obklad Zoom Dekor Multicolor, série Tigo
Jika obklad Zoom Dekor Multicolor, série Tigo

Jika Mozaika Arty Aqua, dlažba Imagination Gris
Jika Mozaika Arty Aqua, dlažba Imagination Gris

Probuďte v sobě umělce

Barevné mozaiky z kolekce Arty, které se dají kombinovat s různými obklady jiných sérií jako například ZOOM či Whites, vnášejí do prostoru dynamiku a příjemnou svěžest. Oživte prostory pestrým dekorem, který bude jedinečným designovým doplňkem a podtrhne charakter místnosti. Pestrobarevné obklady, na které návštěva jen tak nezapomene, jsou ve formátu 30 × 30 cm. Mozaiku nalepenou na síti lze umístit i do ohybů, či nastříhat na menší rozměr. Arty se vzorem mozaiky řezané z keramických obkladů oživí svými hravými barvami každou koupelnu, či kuchyň.

 
Arty Black
Arty Black
Arty Orange
Arty Orange
Arty Red
Arty Red
Arty Aqua
Arty Aqua

Chladně krásná

Cool Blanco a Azul, Planet Blanco, série Cube a Petit
Cool Blanco a Azul, Planet Blanco, série Cube a Petit

Série Cool se vyznačuje jemnými lesklými reliéfy svých obkladů. Vnímejte krásu chladných odstínů nejen pohledem, ale také dotekem. Obklad v rozměru 25 × 70 cm. Koupelnu elegantně oživí především mrazivý modrý odstín. K dispozici jsou také barvy bílé, béžové, fialové, hnědé, šedé a černé. Ideálním řešením pro moderní koupelnu je kombinace s interiérovými dlažbami Planet.

 
Cool Blanco a Gris, dekor Malva
Cool Blanco a Gris, dekor Malva

Příjemné prostředí koupelny vkusně doplní květinový fotodekor, jenž jde ruku v ruce s inovativním interiérovým designem. Svěží dekory květů jsou v designech růžovofialové, béžové a šedé. Rozměr setů dekoru je 50 × 70 cm.






Obklady a dlažbu si můžete prohlédnout v Prague Gallery: I. P. Pavlova 5 (vchod z Legerovy ulice), 120 00 Praha 2.

Podrobnější informace naleznete na www.jika.cz.