Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový web společnosti RIGIPS vypočte projektantům a stavitelům, jaký materiál v jakém množství potřebují

RIGIPS zmodernizoval svoji webovou prezentaci. Novinkou je u každé kategorie kalkulačka na výpočet potřebného materiálu i vyhledávač certifikovaných řemeslníků, kteří provádějí požadované práce s výrobky RIGIPS na nejvyšší možné úrovni. V databázi je nyní možné vybírat z více než 3000 certifikovaných firem a další budou postupem času přibývat.

Profesionální kalkulátor usnadní mnoho práce

Při tvorbě nových webových stránek vývojáři nejvíce času soustředili na profesionální kalkulátor, který se nachází v sekci Pro odborníky, podsekce Výběr a kalkulace konstrukcí.
„Na nový kalkulátor jsme opravdu velmi pyšní, protože dokáže ušetřit spoustu času. Žádný konkurenční výrobce nemá tento výpočetní nástroj tak propracovaný jako my. Kupující odborník zadává požadované vlastnosti produktů a hned se mu nabízí vhodné skladby včetně náhledů. V rámci chvilky tak získáváte souhrnný seznam materiálů, které je potřeba pro danou konstrukci nakoupit a v jakém objemu,“ uvádí Martin Mydloch, technický poradce senior společnosti RIGIPS.

Přehledné stránky najdou i nejbližšího řemeslníka

Nové webové stránky RIGIPSu vycházejí vstříc aktuálním nárokům na přehlednou webovou prezentaci. Zákazník na novém webu najde veškeré potřebné informace týkající se produktů RIGIPS, nejbližší certifikované řemeslníky i nejbližší prodejny s výrobky RIGIPS. Sekce Produkty nabízí 6 hlavních okruhů: Omítky, Podlahy, Podkroví, Předstěny, Podhledy a Příčky. Nechybí ale samozřejmě ani informace o společnosti, o jejích environmentálních aktivitách i návody, jak správně pracovat s výrobky RIGIPS.
„S novým webem jsme velmi spokojeni. Je maximálně přehledný, intuitivní, má moderní design a poskytuje širokou škálu potřebných informací,“ uvádí Simona Skrbková, marketingová ředitelka společnosti RIGIPS.

Habito H: sádrokartonová deska nové generace

Současnou prioritou RIGIPSu je propagace vysokopevnostní sádrokartonové desky nové generace Habito H , která výrazně posunula vlastnosti sádrokartonového materiálu. Správné pracovní postupy nejen s tímto materiálem se může kdokoliv naučit od odborníků společnosti RIGIPS ve Škole suché výstavby - termíny kurzů.

Nová pražská centrála Saint-Gobain

Koncern Saint-Gobain, do kterého RIGIPS patří, dokončil výstavbu své nové centrály v Praze. Nachází se v Libni, u slepého ramena Vltavy. K budově je tedy možné i připlout na lodi.

Ohled na životní prostředí

Stavební materiály RIGIPS jsou vyráběny tak, aby téměř vůbec nezatěžovaly životní prostředí. K řadě výrobků proto existuje environmentální prohlášení. Ekologické konstrukční systémy RIGIPS tak pomáhají developerům a architektům k velmi dobrému celkovému hodnocení dokončených novostaveb.


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...