Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rodinné typové domy od G SERVIS CZ splňují podmínky dotačního programu Nová zelená úsporám

Naše společnost má v nabídce klasické rodinné typové domy, mezi nimiž je 12 domů v tzv. pasivním energetickém standardu a splňují podmínky dotačního programu Nová zelená úsporám (NZÚ) v oblastech B1 a B2.

Námi dodávané typové projekty pasivních rodinných domů obsahují projektovou dokumentaci pro provedení stavby.

Součástí této dokumentace jsou stavebně-technické a stavebně-architektonické řešení, dále i část TZB – vytápění, elektroinstalace, technika a kanalizace. Součástí projektové dokumentace je také osazení na pozemek a průkaz energetické náročnosti budovy (PNB). V dokumentaci nechybí ani energetický posudek a krycí list pro dotační program NZÚ.

Cena typové projektové dokumentace pasivního domu včetně všech vyjmenovaných náležitostí je cca 69 000 Kč. Na typové pasivní domy můžete kvůli splnění požadavků NZÚ žádat mj. o dotaci na projektovou dokumentaci ve výši 35 000 Kč, což reálně snižuje cenu projektové dokumentace.


G SERVIS CZ - Projekty rodinných domů
logo G SERVIS CZ - Projekty rodinných domů

Jsme tu pro vás již 25 let a za tu dobu jsme naprojektovali přes 40 000 rodinných domů. Nabízíme více než 500 projektových řešení bungalovů, patrových domů, dřevostaveb a pasivních domů. Každý z projektů upravíme tak, aby splňoval vaše požadavky, nebo ...