Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Expozice Fermacell jedním z magnetů veletrhu Dřevostavby 2011

V únoru 2011 proběhl na holešovickém výstavišti veletrh Dřevostavby 2011, největší veletrh využití dřeva ve stavebnictví v České republice. A historicky největší byl i veletržní stánek Fermacell v hale 4, který díky umístění a doprovodnému programu lákal po celou dobu odbornou i laickou veřejnost.

Fermacell se veletrhu Dřevostavby účastní pravidelně, letošní expozice však byla přesto výjimečná - v roce 2011 slaví značka FERMACELL 40 let a toto kulaté výročí si tým pod vedením Ing. Miloše Kincela připomenul i na veletrhu. "Pro běžné návštěvníky jsme připravili popcorn v kelímkách Fermacell, navíc jsme každý den losovali výherce v soutěži o digitální fotorámeček, triko Fermacell a další ceny. Šance na výhru byla poměrně velká, protože otázka byla jen jedna. Ptali jsme se, kolik výrobců dřevostaveb, kteří vystavují na veletrhu Dřevostavby 2011, používá materiály FERMACELL a nabízí tak investorům výhody domů s těmito prémiovými výrobky? Dnes už mohu prozradit i správnou odpověď na soutěžní otázku - veletrhu se zúčastnilo 28 firem, které pracují s materiály FERMACELL. To nás samozřejmě těší a zavazuje.", uvedl Ing. Miloš Kincel.

Obchodní partneři Fermacell dostali už před veletrhem unikátní platidlo Fermacell Tolar, za který dostali na expozici pivo, občerstvení, nechybělo ani něco "ostřejšího" ke společnému přípitku. O servis se staraly hostesky, které symbolizovaly kampaň, prezentující šest hlavních výhod suché výstavby Fermacell. Díky výbornému zázemí expozice proběhlo vše k plné spokojenosti. "Chtěl bych i touto cestou ještě jednou poděkovat všem hostům a partnerům, kteří si našli cestu na náš veletržní stánek - pro mne i mé kolegy to byla vždy příjemná setkání. A přestože ty čtyři dny byly náročné, ohlížíme se za veletrhem s pocitem maximální spokojenosti.", hodnotil veletrh Ing. Miloš Kincel.

Allstav na veletrhu Dřevostavby 2011
Allstav na veletrhu Dřevostavby 2011    


Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...