Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prosklená příčka DORSIS DIGERO zajistí světelný komfort v bytech i kancelářích

Prosklené industriální dělící příčky DIGERO jsou ideální, potřebujeme-li esteticky i funkčně rozdělit interiér a přitom zachovat celkovou světlost.

S požadavkem na rozdělení prostoru při zachování celkové světlosti se setkáváme stále častěji. Pro tento účel jsou prosklené dělící příčky ideální - a industriální příčky Dorsis Digero pak představují špičku ve svém segmentu.

Jedná se o bezpečnostní sklo vsazené do hliníkového rámu s možností průchodu ve formě dveřního křídla.  Výsledkem je prosvětlený prostor esteticky a funkčně oddělený designovou prosklenou stěnou a dveřmi. Dělení skleněných polí příčkami je individuální, samotný rám lze lakovat na míru tak, aby co nejlépe odpovídal charakteru interiéru.

Významným designovým prvkem je dveřní křídlo použité v konstrukci příčky. Samozřejmě - některá někdy použijeme skleněnou příčku pouze jako dělící prvek, většinou jsou ale dveře součástí dělící konstrukce. Digero umožňuje volbu klasických otevíracích dveří i posuvných či pivotových dveří, takže možností pro řešení odpovídající designu interiéru je dostatek. Navíc - pokud je potřeba umístit příčku do menších prostor, jsou třeba posuvné nebo pivotové dveře zcela ideální.

A co je důležité? Industriální příčka DIGERO není určená jen do interiérů moderních bytů nebo domů. Původní inspirace z průmyslových prostor dnes vede ke stále širšímu uplatnění v kancelářských či komerčních prostorách - vždyť právě tam často potřebujete nenásilně oddělit jednací prostory od běžných kanceláří, zákaznické prostory na showroomech a podobně.

Zkrátka - neschovávejme se za zdmi, použijme prosklené příčky!

Více informací


DORSIS s.r.o.
logo DORSIS s.r.o.

Skryté systémy DORSIS – skryté zárubně Fortius 52, Durus 45 a Woody, bezobložková stavební pouzdra, celoskleněné dveře DORSIS VITRUM, skryté soklové lišty LINUS, industriální příčky Digero.

 
 
Reklama