Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dorsis Digero - dostatek přirozeného světla v interiéru

Je mnoho důvodů pro využití prosklených industriálních příček Dorsis Digero.

Potřebujete oddělit prostory v interiéru a přitom zajistit dostatek světla ve všech místnostech? Je potřeba zamezit průchodu pachů mezi kuchyní a obývacím pokojem? Nebo musíte zajistit klid a zvukovou izolaci v jednacích místnostech?

Díky prosklené příčce DORSIS Digero lze oddělit funkční zóny v interiérech moderních bytů i komerčních prostor a zároveň zajistit dostatek přirozeného světla v každé místnosti.

Základem příčky Digero je bezpečnostní sklo vsazené do hliníkového rámu s možností průchodu ve formě dveřního křídla.  Výsledkem je prostor, který je esteticky a funkčně oddělený designovou prosklenou stěnou a dveřmi, a zároveň plný světla a vzduchu.

Dělení skleněných polí příčkami je individuální - od velkých designových a stylových ploch po menší skleněná pole, která podtrhnou moderní až industriální styl interiéru. Rám lze pochopitelně lakovat, aby co nejlépe odpovídal barevnosti interiéru, skla mohou být průhledná, poloprůhledná i gravírovaná.

Významným designovým prvkem je dveřní křídlo - volit můžeme nejen klasicky otevírací dveře, ale také posuvné dveře či pivotové dveře Axon. Po menší interiéry jsou posuvné dveře ideální, pivotové dveře Axon naopak mohou podtrhnout exkluzivitu či eleganci větších moderních prostor.

Příčka DORSIS Digero je krásná a funkční nejen v domácnostech. Skvěle se uplatňuje i v komerčních prostorách, kancelářích či showroomech, kde umožní tvorbu samostatných prostor na jednání či kanceláří bez použití zděných příček.

Více informací


DORSIS s.r.o.
logo DORSIS s.r.o.

Skryté systémy DORSIS – skryté zárubně Fortius 52, Durus 45 a Woody, bezobložková stavební pouzdra, celoskleněné dveře DORSIS VITRUM, skryté soklové lišty LINUS, industriální příčky Digero.

 
 
Reklama