Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vinylové podlahy Gerflor SIMPLE

Kolekce SIMPLE nabízí vybrané dekory za příjemnou cenu a bez problémů zvládne provoz v jakékoliv místnosti. Získejte komfort na došlap, skvělé tlumení hluku a jistotu, že vaše podlaha něco vydrží.

Podlahy jsou jedním z klíčových prvků v jakémkoliv interiéru. Představují základní stavební blok designu místnosti a mohou do značné míry ovlivnit celkový vzhled a atmosféru prostoru. Když se rozhodujete o rekonstrukci nebo modernizaci vašeho bydlení, je důležité pečlivě zvážit volbu podlahy. Hledáte-li kvalitu, atraktivní vzhled a produkt, který vydrží dlouhou dobu, je tu pro vás jedna značka, kterou byste měli zvážit.

Francouzská společnost Gerflor je jedním ze světových lídrů v oblasti podlahových krytin. Jejich výrobky jsou synonymem pro vysokou kvalitu, unikátní design a dlouhou životnost. Pokud hledáte podlahu, která nabízí skvělý poměr ceny a kvality, pak byste měli zvážit řadu SIMPLE.

Podlahy SIMPLE jsou dostupné v široké škále možností. Nabízíme vinylové podlahy s nášlapnou vrstvou 0,30 mm nebo 0,55 mm, které jsou dostupné v zámkovém i lepeném provedení. Toto zajišťuje snadnou instalaci a maximální pružnost při výběru podlahy, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám. Navíc máte možnost vybrat si z několika jedinečných a elegantních dekorů, které jsou navrženy tak, aby se hodily do jakéhokoliv prostoru.

Podlahy SIMPLE nejen že vypadají skvěle, ale také nabízí řadu praktických výhod. Jsou pohodlné pro chůzi, poskytují vynikající tlumení hluku a jsou vhodné i pro vlhké prostory nebo pro použití s podlahovým vytápěním. Podlahy SIMPLE jsou ztělesněním zásadního interiérového designu založeného na ušlechtilých přírodních materiálech.

Vinylové podlahy Gerflor SIMPLE


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 
Reklama