Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vinylové schody na zakázku

Vinylové schody nabízí velkou variabilitu. Je možné vyrábět schody z jakékoliv vinylové podlahy, kterou si u nás vyberete.

Vinyl na MDF desce lze ohnout přímo na hraně schodu, což znamená, že neexistuje nutnost používání jakýchkoliv schodových hran, ať už hliníkových či plastových. Tímto způsobem je možné vytvořit schodiště, které vypadá jako jeden celek a které dodá celému domu úplně jiný rozměr luxusu. Tato technologie nám umožňuje vytvářet designově dokonalé schodiště, které se stane jedním z dominantních prvků vašeho interiéru.

Zhotovení schodiště je jedním ze stěžejních prvků při výstavbě nebo rekonstrukci domu. Je to proces, který vyžaduje důkladné plánování a jasnou představu o tom, jak by mělo výsledné schodiště vypadat. Ať už jde o výběr materiálu, tvaru schodů nebo jejich povrchové úpravy, možností je nespočet. Dále je možné kombinovat jednotlivé dekory a vytvořit tak schodiště, které bude skutečně unikátní a bude odpovídat vašim představám.

Výroba vinylových schodů je zakázkový proces, který trvá obvykle 1-2 týdny od odeslání materiálu do výroby. Cena vinylového schodiště je velmi individuální záležitost, která závisí na mnoha faktorech. Nelze proto uvést jednoznačnou cenu bez přesných specifikací. Nicméně náš tým vám rád poradí s výběrem a sestaví pro vás cenovou nabídku přizpůsobenou vašim požadavkům.

 

Více informací


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 
Reklama