Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vinylové podlahy Aspecta Solid a Solid Pro novinka LVT podlah

Hledáte novou vinylovou podlahu? Chcete novinku pro rok 2023? Neváhejte si proto vybrat to nejlepší!

Novou podlahu si nevybíráme jen tak na chvíli, a proto je důležité zaměřit se na materiál, ze kterého je vyrobená, způsob výroby a její odolnost. Dnes se podíváme na inovativní řešení v kategorii tzv. Luxury Vinyl Tile (LVT) podlah. Jste připraveni?

Nová éra vinylových podlah právě začíná

Požadavky zákazníků, inovace a neustálý technologický pokrok ovlivňují i oblast vinylových podlah. Díky moderním výrobním technologiím a zdokonalené konstrukci mohou dnešní vinyle dokonale napodobovat různé materiály a zároveň nabídka excelentních vlastnosti. Vynikajícím příkladem jsou kolekce SOLID a SOLID PRO od společnosti Supellex - svět podlah.

V čem spočívá tajemství úspěchu?

Klíčem je špičková technologie výroby, kombinace materiálů a jejich vlastností. Kolekce SOLID nabízí odolné a sofistikované LVT podlahy s unikátní povrchovou ochranou Duraspect™, která chrání čirou vinylovou nášlapnou vrstvu a dekor s extra vysokým rozlišením. To vše ve dvou a půl milimetrovém provedení LVT SOLID a SOLID PRO.

U rozšířeného zámkového provedení SOLID PRO přibývají i další vrstvy - například 100% voděodolné SPC jádro nebo integrovaná protihluková podložka.

Proč je to něco extra?

Protože si můžete vybrat přesně podle svých potřeb, ať už pro domácí či komerční využití, kde je důležité nejen reprezentativní provedení, ale také maximálně odolný materiál. Navíc jsou tyto podlahy vyrobeny pomocí nejmodernějších technologií. Zkrátka, při výběru nové podlahy byste se neměli spokojit s něčím obyčejným. 



VINYLOVÉ PODLAHY ASPECTA SOLID


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 
Reklama