Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

České vinylové podlahy Fatra RS-click skvěle imitují dřeviny z celého světa

Český výrobce vinylových podlah, společnost Fatra, vybrala nejoblíbenější vzory vinylových podlah z kolekce lepeného vinylu Thermofix a vytvořila zcela unikátní řadu podlah RS-click.

Vzhled vinylových podlah Fatra RS-click vychází ze vzorů věrně imitujících dřeviny z celého světa. Najdete zde dekor jasanu, topolu, dubu, borovice i tzv. farmářské dřevo. Narozdíl od lepených vinylových podlah Thermofix jsou podlahy z kolekce RS-click vyrobeny jako plovoucí dílce. Tato zámková neboli click vinylová podlaha se k podkladu nepřilepuje, ale stačí, když se do sebe jednotlivé vinylové dílce zacvaknou pomocí zámkového spoje.

Kvalita s krásným vzhledem
Vinylová podlaha Fatra, kterou najdete v nabídce společnosti Plancher, je složena z několika vrstev. Na povrchu je PUR ochranná vrstva a nášlapná vrstva silná 0,4 mm. Jejich účelem je chránit podlahu před poškozením i ulpíváním nečistot. Aby byla podlaha dostatečně pevná a dobře odolávala vlhkosti, obsahuje HDF desku, na které je umístěn zámkový spoj. Na spodní části dílců se nachází vrstva z korku zajišťující zvukovou izolaci. Celková tloušťka podlahy je 9,5 mm.

Objevte podlahu, která v sobě spojuje to nejlepší, co můžete od vinylu očekávat - kvalitní provedení, dlouhotrvající krásný vzhled přírodního materiálu s povrchem, který se snadno udržuje, jednoduchou pokládku, a to i na podlahové topení, složení bez škodlivých látek i komfort v podobě tlumení kročejového hluku.

Česká vinylová podlaha Fatra RS-click je výrobkem, který je krásný a praktický. Podlaha vám bude dělat radost jak doma, tak v kancelářích. Hodí se ale i pro interiéry, jako jsou školy, obchody nebo jiné komerční instituce.

Fatra RS-click


Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 
Reklama