Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

S výběrem dekoru vinylové podlahy vám pomůže vzorník nebo návštěva vzorkovny

Vybrali jste si do interiéru vinylovou podlahu a přemýšlíte, jaký dekor by byl ten nejlepší? S rozhodováním vám může pomoci použití vzorníku dekorů nebo konzultace s odborníky na prodej podlah.

Protože dekor a barva vinylové podlahy ovlivní celkový vzhled interiéru, je dobré výběru věnovat dostatek času. Zohlednit byste měli velikost prostoru, množství světla v interiéru a jestli chcete, aby podlaha ladila s výmalbou a vybavením interiéru.

Vzorník podlah vám pomůže při ladění interiéru
Velké místnosti s dostatkem světla zvládnou jakýkoli dekor i barvu podlahy. U menších místností sáhněte po světlejších odstínech a dekorech. Pro snadnější výběr vinylové podlahy použijte vzorník. Pomůže vám lépe si představit jak vypadá odstín a dekor podlahy v reálu.

Ve vzorkovně si vše osaháte a odborníci zodpoví všechny vaše dotazy
Dobrou volbou je i návštěva vzorkové prodejny, kde uvidíte podlahy ve větším formátu a prodejce vám může pomoci v rozhodování. Společnost Plancher, která má rozsáhlou vzorkovnu v Praze a navštívit ji můžete po předchozí telefonické domluvě, disponuje desítkami vzorků vinylových i dalších podlah.

Mezi oblíbené patří vinylová podlaha v dekoru dub, buk, borovice, smrk nebo ořech. V interiérech se často objevuje i vinylová podlaha habr, kaštan, topol nebo jasan. Moderně působí vinylové podlahy v dekoru stone (kámen), mezi které se řadí hlavně břidlice nebo mramor.

Rozhodnout byste měli i o tom, jestli chcete vinylové podlahy lepené nebo plovoucí. Oba typy pokládky mají své výhody a nevýhody. Jistotu máte v tom, že ať už se rozhodnete pro jakýkoliv dekor, barvu a typ pokládky, bude vinylová podlaha skvělou podlahovou krytinou pro dům, byt i vaši kancelář.

Vinylové podlahy - vzorkovna Praha


Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 
Reklama