Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

3 tipy na otočné interiérové dveře ve vysoké kvalitě

Výběr dveří pro nový dům, byt nebo při rekonstrukci vás postaví před otázku, kde sehnat kvalitní dveře a jestli zvolit dveře pravé nebo levé.

Otočné dveře jsou nedílnou součástí většiny interiérů. Na trhu existuje mnoho výrobců a vybrat si z nich nemusí být snadné. Připravili jsme pro vás několik tipů na interiérové dveře, které vás nezklamou svou kvalitou ani designem.

3 tipy na kvalitní dveře do interiéru
Prvním zástupcem jsou interiérové dveře Porta Doors. Vybrat si můžete z více než 100 variant - různé dekory, prosklení i povrchy dveří (dýha, folie, laminát). Pro konstrukci je využito kvalitní vrstvené dřevo a prvky z dřevotřísky a překližky. Dveře Porta Doors můžete mít ve variantě plné i prosklené.

Druhým tipem jsou otočné interiérové dveře Verte Doors, k jejichž výrobě se používá moderní zpracování obvodového krytí, kdy je spoj materiálů umístěn do polodrážky, nikoli na hranu dveří. Kromě klasického foliového povrchu značka nabízí i unikátní povrch z 3D folie.

Posledním favoritem jsou dveře Invado. I u nich najdete spoj materiálu v polodrážce, kde není vidět. Výplně dveří tvoří kvalitní dřevotříska nebo voština, na povrch si můžete vybrat dýhu nebo CPL laminát.

Všechny zmíněné tipy na otočné interiérové dveře najdete v nabídce společnosti Plancher, která se specializuje nejen na prodej dveří, ale také na jejich montáž.

Jak poznat levé a pravé dveře?
Ještě před objednáním dveří si ujasněte, zda potřebujete dveře pravé nebo levé. Pokud si představíte dveře, které se otevírají směrem k vám a mají panty umístěné na levé straně, jde o dveře levé. Pokud mají panty na straně pravé, jedná se o dveře pravé.

Interiérové dveře


Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 
Reklama