Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tajemství podlah SPC vinyl Rigid spočívá v jejich jádru. Čím je výjimečné?

Představa podlah, které jsou maximálně odolné, stabilní a krásné, je nyní konečně realitou. Rigidní vinylové SPC podlahy se pyšní unikátním složením i jedinečnými vlastnostmi.

Složení kompozitního jádra
Podlahy vinyl Rigid jsou tzv. novou generací vinylových podlah. Oproti nim ale mají o něco jiné složení. Základem SPC vinylu je totiž tuhé jádro z minerálního kompozitu (tzv. SPC vrstva). Jde o kombinaci minerálního prášku, polyvinylchloridu a stabilizátoru. Díky této vrstvě mají podlahové dílce vinyl Rigid výjimečnou stabilitu a rozměrovou stálost.

Výhody vinylu Rigid - vysoké zatížení, slunce ani vlhko jim nevadí
Výčet vlastností, kterými vás vinylová podlaha SPC překvapí ale pokračuje dál. Povrch podlahy je chráněn odolnou nášlapnou vrstvou, která nedovolí, aby se povrch poškrábal, odřel nebo jinak opotřeboval.

Rigid vinyl click je složen z dílců a pokládka se provádí plovoucím způsobem. Mezi příjemné vlastnosti se řadí stálobarevnost povrchu i při dopadu slunečních paprsků, 100% odolnost proti vlhkosti i to, že se podlaha dá kombinovat s podlahovým topením.

Samozřejmě, že výrobci myslí i na vzhled rigidních podlah. I v této oblasti budete spokojeni. Krásné dekory dřeva i kamene jsou na pohled i na dotek věrnými kopiemi přírodních materiálů.

Které vinylové podlahy Rigid vybrat?
Mezi oblíbené zástupce vinylových podlah Rigid se řadí podlahy Gerflor, Fatra, Arbiton, IVC nebo Tarkett. Všechny tyto podlahy najdete v nabídce společnosti Plancher, u které si můžete podlahy nejen objednat, ale nechat si je také odborně položit, a to téměř kdekoliv. Rigidní vinyl SPC se totiž hodí jak pro byty a domy, tak pro komerční i průmyslové objekty.

 

Rigid


Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 
Reklama