Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

I vy můžete mít české podlahy, které dobývají svět

Zlaté české ručičky dokáží doslova zázraky a stejně tak je tomu v případě výroby českých vinylových podlah značky Fatra, které obstojí i v mezinárodní konkurenci.

Tradiční český výrobce vinylových podlah, značka Fatra, využívá moderní technologie a na trh dodává špičkové výrobky, které jsou využitelné jak v domácnostech, tak v komerční sféře. “Mezi českými zákazníky jsou vinylové podlahy Fatra velmi oblíbené. Měsíčně provádíme řadu instalací těchto podlah,“ uvádí majitel společnosti Plancher, která se specializuje na prodej a pokládku vinylových podlah.

Fatra VEPO - podlahy, které jednou vyzkoušíte a už nechcete jiné

Vinyl VEPO je specifický svou vysokou odolností. Disponuje zátěžovou třídou 23-41, která je vhodná pro domácnosti, komerční objekty i průmyslové instalace. Přestože je podlaha velmi tenká, má pouhé 2 mm, je připravena zvládnout i zátěž v podobě chůze v podpatcích, posouvání kolečkových židlí, běhání zvířecích mazlíčků s ostrými drápky, působení vlhkosti atd.

Odolnosti nahrává vícevrstvé složení podlahy se skelnou mřížkou, jejímž úkolem je stabilizace podlahových dílců. Pokládka této lepené podlahy je určena spíše pro zkušené ruce odborníků. Podlahy VEPO nabízejí několik dřevěných dekorů, mezi kterými vévodí dub. Tento krásný dekor můžete mít v různých odstínech - Dub Toskánský, sněžný, lávový, letní, Latte, Country, Cappuccino atd.

Zejména v domácnostech je důležité, aby byla podlaha příjemná na došlap. VEPO je na dotek měkký a hřejivý. Díky malé tloušťce má podlaha, v případě pokládky na podlahové vytápění, velmi dobrou tepelnou propustnost. Povrch se lehce udržuje a ekologické složení podlahy nijak neohrožuje zdraví.

Vinylové podlahy


Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 
Reklama