Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Poznejte podlahy, které způsobily revoluci v bydlení

V posledních letech se v oblasti bydlení objevují nové trendy, které zvyšují komfort a pohodlí. Patří sem i mimořádně odolné podlahy vinyl Rigid. Proč jsou tak dokonalé a co stojí za jejich úspěchem?

O klasických vinylových podlahách jste už jistě slyšeli. Jejich obliba v českých domácnostech je rok od roku na vzestupu. Revoluční novinkou jsou ale vinylové podlahy Rigid, které posouvají vlastnosti vinylu ještě mnohem dál.

Odolnost, dokonalý vzhled, snadná pokládka
Rigid vinyl nebo také SPC vinyl Rigid je označení pro podlahy, které obsahují speciální jádro z minerálního kompozitu, tzv. SPC vrstvu. Díky ní nabízejí vinylové podlahy Rigid ten nejvyšší uživatelský komfort.

Představte si podlahu, která:
●        je odolná proti mechanickému poškození - odření, poškrábání, tvorbě otlaků;

●        není elastická, je rozměrově stálá a nevznikají na ní spáry;

●        je 100% voděodolná;

●        může se pokládat na podlahové vytápění;

●        dá se pokládat i na stávající povrchy (hodí se pro renovace podlah);

●        neobsahuje škodlivé látky;

●        je výjimečně tichá (minimalizuje kročejový hluk);

●        se snadno udržuje.

Dílce jsou opatřeny zámkovým spojem, pokládka je tak otázkou jednoho dne.

Při výběru podlahy většinou hraje roli její vzhled. I v tomto ohledu se vinyl Rigid řadí na první příčky oblíbenosti. Výrobci dbají na to, aby podlahy dokonale napodobovaly přírodní materiály, jako je dřevo a kámen.

Závěrem stačí říct, že vinyl Rigid využijete kdekoliv - v obývácích, kuchyních, chodbách, dětských pokojích, v kancelářích i v řadě dalších komerčních objektů. SPC vinyl Rigid totiž zvládne i vyšší zátěž.

Vinyl Rigid


Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 
Reklama