Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SPC vinyl je dělaný i pro vysokou zátěž

Takzvané rigidní podlahy neboli SPC vinyl patří mezi nejnovější podlahové krytiny. Díky jejich schopnosti odolat i vysoké zátěži se dají využít na mnoha místech. Jak je to s jejich výběrem?

Zátěžová třída - důležitý faktor při výběru podlahy
Při výběru vinylové podlahy myslete na to, jakým vlivům by měla odolávat a do jaké místnosti ji chcete položit. Chcete podlahu do ložnice, do kuchyně, obýváku nebo koupelny? Budou po podlaze běhat domácí mazlíčci, jezdit děti na odrážedlech, budou se po ní posouvat kancelářské židle s kolečky nebo se po ní bude chodit v podpatcích? To vše promítněte do volby zátěžové třídy podlahy.

Dělení zátěžových tříd podle využití a nároků na odolnost:
21 - 23: mírně až intenzivně využívané bytové prostory;

31 - 34: mírně až velmi silně využívané komerční prostory;

41 - 43: mírně až vysoce využívané průmyslové prostory.

SPC vinyl do bytu, domu, kanceláře i pro průmyslové prostory
S podlahami rigid, které najdete v nabídce společnosti Plancher, nesáhnete vedle. Nabízejí téměř všechny zátěžové třídy a každý si může vybrat takovou odolnost podlahy, jakou potřebuje. SPC vinyl je ideální pro nejméně zatěžované prostory, jako jsou ložnice nebo pokoje pro hosty, ale i pro více zatížené jídelny, kuchyně, obývací pokoje, kanceláře, hotelové pokoje, obchodní centra i pro prostředí s vysokými nároky, jako jsou montážní prostory, sklady nebo výrobní haly.

Rigidní vinylové podlahy patří mezi plovoucí (zámkový) vinyl, který se snadno instaluje a nabízí příjemné vlastnosti - tichý došlap, měkký a teplý povrch i snadnou údržbu. K dostání je v mnoha dekorech i odstínech, které vám umožní zvolit si podlahu, která bude splňovat vaše představy.

Rigidní vinylové podlahy


Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 
Reklama