Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová Buzon U-TOP-FLEX hlava otvírá dveře kreativitě při návrhu a stavbě teras z dlažby

Vytvořte jedinečný a moderní design terasy. S novou U-TOP-FLEX hlavou snadno a stabilně podepřete venkovní dlažbu libovolného tvaru.

Další z letošních novinek od společnosti Buzon Pedestal International, předního evropského a světového výrobce rektifikačních terčů pro pokládku dlažby a teras suchou cestou, je modulární hlava U-TOP-FLEX.

Toto nové příslušenství nabízí možnost podepření libovolného tvaru venkovní dlažby, jako je pětiúhelník, šestiúhelník, trojúhelník či jiný. Dává tak volnost kreativitě při návrhu a stavbě teras a také např. vodních fontán v designu mozaiky.

Nová modulární hlava U-TOP-FLEX se velmi snadno přichytí svrchu na terč Buzon PB série. Do drážek v hlavě se pak umístí samostatné, otočné mezerníky U-TABS. Ty lze v drážce posunout na požadované místo a natočit tak, aby dlažbu stabilně usadily a vytvořily přesnou a jednotnou spáru mezi dlaždicemi.

Tlumící pryžové podložky U-E10-FLEX a U-E20-FLEX odpovídajícího tvaru pak umožňují tlumení nárazů a kročejového hluku.

Tato novinka je kompatibilní i s dalším příslušenstvím výškově a sklonově nastavitelných terčů Buzon, jako je okrajová lišta U-WALL a další.

Hlava U-TOP-FLEX je vhodná pro pokládku dlažby specifických tvarů na terasách, balkonech, střechách i veřejných plochách, kde je cílem vytvořit podlahu jedinečného a moderního designu.

Vytvořte jedinečný a moderní design terasy. S novou U-TOP-FLEX hlavou snadno a stabilně podepřete venkovní dlažbu libovolného tvaru.


FASÁDY & TERASY s.r.o.
logo FASÁDY & TERASY s.r.o.

Firma Fasády & Terasy se specializuje na dodávku a montáž teras a fasád vysoké kvality ze dřeva i wpc (dřevoplastu) a pokládku venkovní dlažby na terče Buzon. Je výhradním distributorem unikátních terasových systémů Softline® a Technideck® a fasád ...

 
 
Reklama