Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak rychle a přesně navýšit terč při stavbě terasy? Použijte nový 3cm Buzon podstavec

Při pokládce dlažby a montáži terasy se často naráží na výškové rozdíly v podkladu. Řešením je použití rektifikačních terčů. S novým podstavcem Buzon PB-EXT-30 terč rychle a přesně navýšíte.

Stále oblíbenějším pomocníkem při stavbách teras a pokládce venkovní dlažby jsou rektifikační terče Buzon. Umožňují totiž pokládku dlažby suchou cestou a to i tam, kde není předem dokonale vyrovnaný podklad, ať již co do spádu nebo výškových rozdílů.

Další z letošních novinek přední světového výrobce rektifikačních terčů, společnosti Buzon Pedestal International, je velmi šikovný podstavec PB-EXT-30, který si ihned po uvedení na trh získal velkou oblibu.

Nový 30mm podstavec PB-EXT-30 se vkládá pod základnu rektifikačního terče Buzon a tím napomáhá k okamžitému navýšení jeho výšky o 3 cm bez potřeby úpravy výšky samotného terče nebo použití vyššího modelu. Usnadňuje tak opět práci a šetří čas při pokládce.

Podstavec PB-EXT-30 se jednoduše připevní pod PB terč Buzon bez potřeby použití jakéhokoliv nářadí. Navíc lze použít až 4 podstavce na sobě a vytvořit tak navýšení až o 12 cm.

I pokud je zapotřebí vyřešit spád podkladu není použití podstavce PB-EXT-30 překážkou. Nový podstavec je totiž plně kompatibilní i se sklonovým korektorem Buzon U-PH5, který upravuje spád terasy v rozpětí 0 až 5 %.

Více tipů jak si usnadnit stavbu terasy


FASÁDY & TERASY s.r.o.
logo FASÁDY & TERASY s.r.o.

Firma Fasády & Terasy se specializuje na dodávku a montáž teras a fasád vysoké kvality ze dřeva i wpc (dřevoplastu) a pokládku venkovní dlažby na terče Buzon. Je výhradním distributorem unikátních terasových systémů Softline® a Technideck® a fasád ...

 
 
Reklama