Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Postavit plot nemusí být věda, když víte, jak na to

Dobře zvolený plot vám zajistí bezpečí, soukromí a klid. Ideálním materiálem od základů až po zákrytové desky sloupků je jednoznačně beton a s výběrem plotu vám mohou pomoci chytré aplikace BEST.

Výrobce betonových prvků pro venkovní a zahradní architekturu, společnost BEST, a.s., nabízí široké portfolio plotových prvků tradičních i nestandardních tvarů, rovných, hladkých a rustikálních povrchů v mnoha barevných odstínech.

Výběr toho nejvhodnějšího plotu k vašemu domu vám usnadní chytré aplikace BEST VISIO nebo BEST VISIO VR. Pomocí nich si připravíte návrh plotu ve 3D a získáte soupis potřebného materiálu a jeho cenu. S aplikací BEST VISIO VR si navíc můžete na místě vyzkoušet, jak bude plot z prvků BEST LUNETA, ROKA nebo MAESTRA vypadat v reálu.

Stavebnicové prvky BEST LUNETA s hladkým povrchem lze využít pro plné zdi i jednotlivé sloupky s dřevěnou nebo kovovou výplní. Vybrat můžete z variant sloupkových, průběžných i ukončovacích prvků, které vám usnadní samotnou stavbu.

Příznivci moderní architektury ocení tvarovky BEST MAESTRA Jedná se o systém pěti typů tvarovek podlouhlého tvaru, které se doplňují a vytvářejí jednoduchou a zároveň zajímavou zeď.

Kdo si potrpí na design, jistě nezaváhá u plotového systému BEST ROKA, který se stal dokonce vítězem designové soutěže. Je tvořen dvěma prvky, které do sebe vzájemně zapadají a zaručí stabilní, odhlučněný a velice elegantní plot.

Pokud se raději než na aplikace spoléháte na osobní poradenství, ve vzorkovnách společnosti BEST i u všech jejích prodejních partnerů vám ochotně s výběrem pomohou a v případě potřeby vám doporučí i vhodnou realizační firmu.

Více informací


BEST, a.s.
logo BEST, a.s.

BEST, a.s. je jednou z největších firem na výrobu betonových stavebních prvků ve střední Evropě. Dnes BEST, a.s. vlastní 8 výrobních a prodejních areálů s 35 továrnami ve všech regionech Čech i Moravy.

 
 
Reklama