Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Správně vybraný povrch betonové dlažby zajistí terase perfektní vzhled i dlouhověkost

Elegantní, nenáročná na údržbu, odolná a vyrobená z přírodních materiálů. To jsou velké přednosti terasové dlažby BEST, která je skvělým řešením pro vytvoření podlahy na vaší terase nebo kolem bazénu.

K hlavním výhodám takové dlažby patří odolnost a trvanlivost. Je vyrobena z kvalitních materiálů, které jsou rezistentní vůči povětrnostním vlivům, UV záření, teplotním výkyvům a chemikáliím. Další významnou vlastností je její bezpečnost. Povrch dlažby je navržen tak, aby poskytoval dobrou protiskluznost, což je zvláště důležité kolem bazénu.

Plánovanému využití terasové dlažby přizpůsobte vzhled povrchu
Vybírat můžete ze 4 základních skupin terasové dlažby. Povrch Standard je základním povrchem, při kterém je zachována přirozená drsnost kameniva. Další možností jsou tryskané a vymývané povrchy s vynikající protiskluzovou vlastností. Zatímco v prvním případě pomáhají ke zdrsnění ocelové kuličky, u vymývaného povrchu je to proud vody, který odhaluje drobné kamínky. Velmi oblíbenou úpravou je také reliéfní povrch, který pracuje s různými úrovněmi povrchové struktury.

Pro terasu, na které budete grilovat, zvolte raději hladký a omyvatelný povrch, doporučujeme vybírat dlažbu BEST opatřenou lakovaným povrchem. Povrchová úprava ULTRA UV dodá dlažbě dokonalou ochranu, luxusní vzhled a zajistí snadnou údržbu.

Dlažbu BEST si snadno vyberete
Dlažby BEST nabízí nekonečné možnosti kombinací tvarů, skladby i barev, a je téměř jisté, že se vám pro vaši terasu podaří vybrat tu pravou. Kdybyste přeci jen váhali, inspiraci naleznete ve vzorkovnách BEST či na vzorových panelech v partnerských prodejnách stavebnin po celé České republice.

Více informací


BEST, a.s.
logo BEST, a.s.

BEST, a.s. je jednou z největších firem na výrobu betonových stavebních prvků ve střední Evropě. Dnes BEST, a.s. vlastní 8 výrobních a prodejních areálů s 35 továrnami ve všech regionech Čech i Moravy.

 
 
Reklama