Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nátěr dřevěné podlahy

Máte doma zašlou dřevěnou podlahu? Oživte ji pomocí nátěru. Dřevěné podlahy jsou ideálními krytinami pro nátěry, avšak pro překrytí to chce trochu odvahy.

Máte doma zašlou dřevěnou podlahu? Oživte ji pomocí nátěru. Dřevěné podlahy jsou ideálními krytinami pro nátěry, avšak pro překrytí to chce trochu odvahy.

Proč se věnovat nátěru dřevěné podlahy? 

Nátěrem prodloužíme životnost i odolnost dřevěné podlahy. V dnešní době jsou na trhu nátěry, které přispívají k tomu, že se podlaha po jejich aplikaci bude snadněji čistit.

Oleje na dřevěné podlahy

Oleje dávají dřevu přirozený vzhled s příjemným sametovým povrchem. Podlahy takto ošetřené jsou hygienické a snadno lokálně opravitelné bez viditelného napojení nového a starého nátěru. Olej je tvořen na přírodní bázi a dřevo hloubkově impregnuje, zachovává mu pružnost a chrání ho před vysycháním a tvorbou prasklin.

Laky na dřevěné podlahy

Na povrch podlahy se nanáší tenká vrstva lazurovacího nebo disperzního laku. Lak má protiskluzové vlastnosti, je odolný vůči oděru a není náročný na údržbu. Obvykle se nanáší ve třech vrstvách a dokáže tak podlahu ochránit před nečistotami a tekutinami. Je možné volit mezi několika stupni lesku mat, polomat a vysoký stupeň lesku.

Více informací


eAMADEO.cz
logo eAMADEO.cz

Specializujeme se na podlahové krytiny a pokládku. V nabídce najdete podlahy nejen českých, ale i evropských výrobců, pro které jsme přímými dovozci do ČR. Díky široké síti prodejen a centrálnímu skladu disponujeme na rozdíl od většiny internetových ...

 
 
Reklama