Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rigid Gerflor - novinka ve světě podlah

Praktické vinylové podlahy Gerflor SPC Rigid z produkce francouzské značky Gerflor nabízejí kromě rozměrové stability a vysoké odolnosti, také osobitý design s realistickými vzory dřeva a betonu.

Zámková vinylová podlaha Gerflor Rigid 30 lock s odolným rigidním jádrem se vyznačuje tloušťkou 4 mm, perfektní stabilitou, realistickým provedením a jednoduchou údržbou. Podlaha je vhodná pro pokládku v rodinných domech, bytech i komerčních prostorách.

Zámkovou vinylovou podlahu Gerflor Rigid 30 lock si zamilujete nejen pro její krásný vzhled, ale především pro její vlastnosti. Podlaha je velmi odolná, nevadí jí vlhkost a s její pokládkou si poradíte hravě i vy sami (nebo můžete přizvat naše zkušené podlaháře). Čím vším vás vinyl clic Gerflor Rigid 30 lock zaujme:

- realistické zpracování dekoru
- tuhé a odolné rigidní jádro
- stabilní konstrukce
- pevný a odolný zámkový spoj
- snadná pokládka plovoucím způsobem
- 100% recyklovatelnost
- voděodolnost
- možnost pokládky na podlahové vytápění
- rozměrová stálost
- reakce na oheň Bfl-s1

Gerflor Rigid


Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 
Reklama