Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vinylové podlahy Moduleo - moderní a krásné

Seznamte se s novou generací podlahových krytin. Moderní vinylové podlahy Moduleo v sobě kombinují skvělou funkčnost a unikátní vzhled. Podle odborníků to je jedna z technologicky nejvyspělejších viny

Seznamte se s novou generací podlahových krytin. Moderní vinylové podlahy Moduleo v sobě kombinují skvělou funkčnost a unikátní vzhled. Podle odborníků to je jedna z technologicky nejvyspělejších vinylových podlah na trhu.

Vinylové podlahy Moduleo se skládají z několika vrstev. Na svrchní straně je speciální polyuretanová (PUR) povrchová úprava, která podlahu chrání před mechanickým poškozením a znečištěním. Druhou vrstvu tvoří průhledná nášlapná vrstva. Pod ní se nachází fólie se vzorem. A spodní vrstvu tvoří zvukotěsný podklad, který skvěle přilne k podlaze.

Každého zákazníka určitě potěší také skvělé vlastnosti vinylových podlah Moduleo. Vyznačují se především pevností, nadstandardní odolností proti oděru, skvělými izolačními schopnosti, odolností vůči vlhkosti a nadčasovým designem. Na skvělém vzhledu má výrazný podíl embosování, díky kterému má podlaha věrohodnou strukturu pravého dřeva nebo dlažby.

Podlahy Moduleo jsou dostupné u společnosti Plancher jako lepené vinylové podlahy nebo plovoucí vinylové podlahy.

Zákazníci na vinylových podlahách oceňují také snadnou údržbu. Na běžný úklid se nejvíce hodí běžný smeták, vysavač nebo vlhký mop. Na větší nečistoty spolehlivě zabere speciální PU čistič. A pro dokonale lesklý povrch se může na podlahu aplikovat i leštěnka.

Nabídka vinylových podlah Moduleo


Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 
Reklama