Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Interiérové dveře Verte Doors - kvalita a design

Dokonale funkční, krásné na pohled a vyrobené z kvalitních materiálů - takové jsou moderní interiérové dveře značky Verte Doors.

Celá modelová řada jasně ukazuje, že společnost umí vyrábět skvělé interiérové dveře, které jsou promyšlené do nejmenšího detailu.

Verte Doors se podařilo zužitkovat dlouholeté zkušenosti v oboru. Výsledkem jsou bytelné interiérové dveře s nadčasovým vzhledem za přijatelnou cenu. Trendy v bydlení se sice mění, ale tyto dveře budou v kurzu pořád. Nabídku interiérových dveří Verte Doors si můžete prohlédnout u prodejce Plancher.

Odolné, důmyslné a krásné
Pro modelovou řadu interiérových dveří Verte Doors je také typické speciální řešení obvodového pokrytí produktu, které dodává hranám větší odolnost před mechanickým poškozením. Spoj materiálu je důmyslně umístěn do vnitřní části polodrážky, takže není vidět.

Kvalitní interiérové dveře jsou k dostání ve standardních šířkách: 60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm a na přání mohou být i v jiném rozměru. Pochopitelně se v kolekci nachází dveře v různých provedeních. Zákazník si tak může vybrat falcové i bezfalcové dveře, dvoukřídlé, s posuvným systémem, plné i se skleněnými výplněmi. Povrch je opatřen foliemi nebo 3D technologií. Samozřejmostí je také bohatý výběr dekorů a barev.

Nabídka dveří Verte Doors


Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 
Reklama