Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Terasy WoodPlastic – řešení pro rodiny, obecní prostory i komerční využití

Společnost WPC – WoodPlastic patří mezi nejvýznamnější výrobce teras z kompozitu dřeva a polymeru. Za dobu své existence realizovala zakázky přesahující plochu 500 000 m² a uspěla ve 30 zemích světa.

Česká společnost WPC – WoodPlastic patří mezi nejvýznamnější evropské výrobce teras z kvalitního kompozitu dřeva a polymeru. Za dobu své zhruba desetileté existence firma realizovala zakázky přesahující plochu 500 000 m² a uspěla ve více než 30 zemích světa. Důvod úspěchu tkví především ve vlastnostech materiálu a atraktivním designu výrobků.

Prkna s plným profilem mají velkou nosnost, jsou masivní a tuhá. Nemusí se kotvit k podloží, což urychluje a zlevňuje jejich montáž.

Odolnost vůči všem rozmarům počasí – dešti, sněhu, mrazu i UV záření. Prkna jsou minimálně nasákavá a rezistentní vůči bazénové chemii i slané vodě.

Stálobarevnost materiálu WoodPlastic a jeho plná probarvenost, díky které lze prkna v případě poškození jemně zbrousit.

Atraktivní design prken, která se vyrábí v mnoha přirozeně působících barevných odstínech a površích příjemných na dotyk.

Bezpečnost a ekologičnost – veškeré produkty WoodPlastic jsou zdravotně nezávadné, 100% recyklovatelné a mají protiskluzový povrch, na němž se netvoří třísky ani štěpy.

Perfektní stavební materiál, s nímž jde pracovat jako se dřevem. Lišty lze navíc po zahřátí tvarovat, což je ideální především u bazénů a kolem schodů.

Minimální údržba spočívá v občasném opláchnutí terasy vodou, ideálně pod tlakem, mastné skvrny lze umýt saponátem.

Jsme profesionálové s celorepublikovou sítí partnerů. Výrobou kvalitních teras to u WPC – WoodPlastic nekončí.
Přesvědčte se.

Více informací najdete na www.woodplastic.cz


WPC - Woodplastic a.s.
logo WPC - Woodplastic a.s.

WPC - WoodPlastic je český výrobce a dodavatel originálních teras, plotů a obkladů řady Terafest® z kompozitu dřeva a vysokohustotního polyethylenu. Je vlastníkem licence na americkou laserovou technologii Strandex, kterou dále vylepšuje. Díky tomu ...

 
 
Reklama