Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zatočte s ozvěnou! Dobrá akustika v místnosti není náhoda

Navštivte specializovanou stránku www.zesilteticho.cz, klikněte na rušnou místnost a vyzkoušejte, jak děrované desky Cleaneo hluk regulují!

Knauf v rámci portfolia svých produktů nabízí paletu akustických desek Knauf Cleaneo, které při použití na stropě či na stěnách dokáží hluk velmi účinně pohlcovat a navíc dokáží prostor výrazně esteticky povznést.

Nejen hluk z okolí nás může rušit. Rušit můžeme i sami sebe hlukem, který sami vydáváme. Námi vydávaný zvuk se často odráží od stěn či stropů jako ping pongový míček a my neslyšíme vlastního slova.

Tento problém se vyskytuje nejvíce ve shromažďovacích prostorách, jako jsou tělocvičny, foyery hotelů, restaurace, obchodní střediska apod., ale s rostoucí oblibou laminátových podlah se stále častěji vyskytuje i v bytech či rodinných domech.

Zatočte s ozvěnou



Knauf Praha s.r.o.
logo Knauf Praha s.r.o.

Společnost KNAUF Praha s.r.o. působí na českém stavebním trhu od roku 1991. Je jedním z nejvýznamnějších výrobců stavebních materiálů v oblasti sádrokartonových produktů a systémů. Značka Knauf je vždy spojována s vysokou kvalitou a nadstandardním ...

 
 
Reklama