Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

PRESBETON opět na veletrhu FOR ARCH

Společnost PRESBETON letos opět zavítá na stavební veletrh FOR ARCH Praha, kde představí další ze svých designových novinek - Městský mobiliář G-ROW.

PRESBETON opět na veletrhu FOR ARCH

Ve dnech 18. až 22. září proběhne na výstavišti Letňany v Praze stavební veletrh FOR ARCH, kterého se letos opět letos zúčastní i společnost PRESBETON. Na ploše cca 190 m2 bude k vidění spousta zajímavých výrobků, ale také novinky pro další sezónu. Absolutní novinkou bude městský mobiliář G-ROW, který navazuje na předchozí úspěšnou řadu mobiliáře H-E-X, který bude také k vidění. Podobně jako řada H-E-X je nový systém určen do městského prostředí ulice, pěší zóny či náměstí, současně poslouží k vybavenosti firemních areálů či parků. Systém G-ROW lze uplatnit běžným způsobem jako jednotlivé finální výrobky (např. lavička, stojan na kola, květináč apod.) anebo jako volně kombinovatelné sestavy.

Mimo tyto designové sestavy si návštěvníci budou moci prohlédnout různé druhy dlažeb, jako například novinku letošní sezóny dlažbu PICADO, která je věrnou imitací přírodního kamene. Nebude chybět zákazníky velice oblíbená natural dlažba BARK, která je téměř dokonalou imitací dřeva. Také zde bude možné vidět plošné dlažby s povrchovou úpravou Perfect Clean TOP, která představuje nejvyšší možnou ochranu před znečištěním. A víc už Vám nebudeme prozrazovat, raději se přijďte podívat. Expozici PRESBETON najdete v hale 1.


PRESBETON Nova, s.r.o.
logo PRESBETON Nova, s.r.o.

Přední výrobce betonového zboží v České republice - využití jak v soukromém sektoru (okolí rodinných domů, terasy, zahrady aj.), tak i ve veřejném (parky, náměstí, chodníky, cyklostezky, parkoviště aj.). Venkovní dlažba - zámková a skladebná dlažba, plošná ...

 
 
Reklama