Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dlažba PICADO je v kurzu

Velkou oblibu si v předchozích letech získaly dlažby, které svým vzhledem imitují přírodní kámen. Novinka letošního roku – dlažba PICADO - se snaží dovést tento typ dlažeb k dokonalosti.

Dlažba PICADO - imitace kamene
Dlažba PICADO - imitace kamene

Dvanáct základních dlažebních kamenů a dva poloviční se můžou jevit pro pokládku jako náročný rébus, ale finální přirozený vzhled dlažby PICADO stojí za to. Na povrchu každého kamene jsou již z výroby vytvořeny „falešné“ spáry, které se spolu s těmi skutečnými po pokládce zasypou vhodným pískem. Tím se ještě podtrhne přirozenost vyskládané plochy.

Vybírat lze ze tří barevných colormixů – Arido, Ardeso a Tiera. Dlažba je určena pro pochozí plochy a místa s občasným pojezdem osobních automobilů, např. chodníky, terasy, vjezdy do garáží apod. Je mrazuvzdorná a povrch je opatřen vnitřním ochranným systémem Protect System IN proti znečištění a pronikání vody.


PRESBETON Nova, s.r.o.
logo PRESBETON Nova, s.r.o.

Přední výrobce betonového zboží v České republice - využití jak v soukromém sektoru (okolí rodinných domů, terasy, zahrady aj.), tak i ve veřejném (parky, náměstí, chodníky, cyklostezky, parkoviště aj.). Venkovní dlažba - zámková a skladebná dlažba, plošná ...

 
 
Reklama