Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Opravná malta weber.rep sol na betonové podlahy i svislý monolit

Správkových malt na betonové konstrukce existuje na trhu celá řada. Na opravy zatěžovaných betonových podlah průmyslových objektů či různých variant pojezdových komunikací je nabídka opravných hmot velmi omezená.

Malta weber.rep sol se dodává jako suchá prefabrikovaná směs, balená v 25 kg papírových pytlích
Malta weber.rep sol se dodává jako suchá prefabrikovaná směs, balená v 25 kg papírových pytlích

Weber.rep sol je opravná maltová směs, jež v sobě spojuje unikátní vlastnosti spolehlivého použití pro všechny druhy oprav poškozených betonových nebo železobetonových konstrukcí.

Místa, kde nejvíce oceníme ojedinělé vlastnosti opravné malty Weber.rep sol

Obecně jde o všechny horizontální i vertikální betonové povrchy vystavené abrazi a agresivním chemikáliím. U mokré abraze se jedná zejména o použití ve stavbách kanálů, stok, čistíren odpadních vod, odpadních potrubí, říčních a mořských děl, přístavů a vodních přepadů – hrází.

V případech suché abraze je weber.rep sol využíván nejčastěji u průmyslových podlah v oblastech s vysokým provozem, prostorách určených pro nakládání – rampy, skladování – sila, sýpky.

Před vtlačením opravné malty se povrch opravovaného místa ošetří latexovou penetrací Weber latex. Povrchovou úpravu vodorovných konstrukcí, ať už se jedná o vnitřní, nebo venkovní prostředí, provádíme osvědčenými a vysoce odolnými PUR nátěry, které mají výbornou chemickou odolnost proti agresivním látkám i vůči mechanické abrazi a také jsou konstruovány na zatížení automobilovým provozem.


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER

Dodavatel a výrobce vysoce kvalitních štukových a tepelně izolačních omítek, fasádních, zateplovacích a sanačních systémů, nátěrů, pastózních omítek, suchých maltových směsí, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, lepidel na obklady a dlažbu.

 
 
Reklama