Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Okna ve skandinávském stylu – to nejlepší z přírody v moderním pojetí

Současná moderní architektura, to zdaleka nemusí být jen minimalistický design, světlé fasády a tmavé barvy oken. Lidé stále více touží po užším kontaktu s přírodou a snaží se svůj život a svůj domov tomuto přání přizpůsobit.

Hledají proto nejrůznější cesty, jak toho dosáhnout. Není tedy divu, že jsou populární přírodní barvy a dřevěné dekory. Mezi klasické představitele přírodního stylu patří skandinávský design, který vždy vynikal svou přímočarostí a jednoduchostí, jež oslovovala zákazníky po celém světě. Stal se proto vyhledávaným jak mezi architekty interiérů, tak mezi návrháři nábytku. Díky tomu se prosazuje v mnoha oblastech bydlení. Nyní se objevuje mezi dekory kašírovaných okenních profilů, respektive dveří. Typickým představitelem severského dřeva je dub. Právě on se stal inspirací a vzorem pro vývoj atraktivní okenní fólie skai woodec.

Nový dřevěný dekor, který bude možné požadovat pro okna i dveře, na sebe strhává pozornost neuvěřitelně reálnou strukturou dřeva, která je patrná nejen na pohled, ale i na dotek. Vděčí za to nové do sebemenšího detailu propracované ražbě, která je prakticky k nerozeznání od pravého severského originálu. K dostání bude nyní ve světlé barvě Turner Oak malt matného odstínu, která dodá interiéru dokonale přírodní nádech. Nová fólie má kromě vzhledu i jedinečné parametry v otázce životnosti a barevné stálosti. Výborně odolává slunečnímu záření a přes věrnou strukturu dřeva se velmi dobře udržuje.

Inspirujte se na www.dafe.cz nebo ještě lépe v showroomu firmy DAFE-PLAST u Jihlavy, kde se můžete přesvědčit, jak dokonale propracovaný je nový dekor.

OKNO PROGRESS řez woodec
OKNO PROGRESS řez woodec
 
 
Reklama