Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

DAFE-PLAST na veletrhu FOR PASIV 2019 otevírá nové perspektivy!

Představení inovované řady oken PROGRESS s jedinečnými faktory X či komplexní řešení pro okenní otvory včetně integrovaného stínění… to vše a mnohem více nabízí návštěvníkům stavebního veletrhu FOR PASIV exkluzivní expozice společnosti DAFE-PLAST, kterou naleznete od 7. do 9. 2. na stánku č. 2A18 v hale 2A PVA Letňany!


Inovovaná profilová řada PROGRESS s faktory X

Plastová okna o velikosti celého patra, které mohou dosáhnout výšky až 2,8 m, a to bez nutnosti použití přídavných světlíků? I to je nyní možné. V expozici společnosti DAFE-PLAST vás o tom přesvědčí okna PROGRESS FIPRO X! „Díky více než 50% podílu skleněných vláken v okenních profilech mohou okna PROGRESS FIPRO X dosáhnout nebývalých velikostí, které byly až do teď vyhrazeny hliníku. Výsledkem je ještě více přirozeného světla v interiéru a větší architektonická svoboda přinášející jedinečný pocit bydlení,“ uvádí Ing. Miroslav Culka, obchodní ředitel společnosti DAFE-PLAST, která se zabývá výrobou plastových a hliníkových oken, a dodává: „Zvlášť úzké profily, které dodatečně zvětšují okenní plochu, je navíc možné opatřit hliníkovou obložkou, která oknům dodá designový hliníkový vzhled. Ten je navíc patrný díky antracitově probarvenému profilu i při otevření okna.“ Kromě hliníkové obložky navíc nabízí profily PROGRESS FIPRO X i možnost kašírování metalickými dekory a lakování pro strukturované a lesklé povrchy.

Systémová řešení oken s přípravou na externí stínící techniku či bezpečnostní zábradlí

Co nejjednodušší způsob, jak osadit okna i společně s exteriérovým stínícím systémem či bezpečnostním zábradlím, přinášejí další inovativní řešení, která jsou ve stánku společnosti DAFE-PLAST na veletrhu FOR PASIV k vidění. „S novým systémovým řešením oken PROGRESS ALU SCREEN vůbec nemusíte složitě řešit dodatečnou instalaci stínící techniky či zábradlí. Tato okna s hliníkovou obložkou a profilem tvořeným vláknitým kompozitem RAU-FIPRO totiž v sobě mají integrované systémové skleněné zábradlí i předokenní screenovou roletu s elektrickým pohonem, která spolehlivě odstíní sluneční energii, a zabrání tak přehřívání vašeho interiéru,“ informuje o jednom z možných řešení Ing. Miroslav Culka.

Ani s okny PROGRESS ALU EF+ vám instalace stínění nemusí dělat starosti. Součástí okenního křídla je totiž integrovaná motoricky ovládaná žaluzie, která chrání interiér před nežádoucím slunečním svitem. „Tato žaluzie je umístěna v meziprostoru mezi tepelně-izolačním trojsklem a přídavným zdvojeným křídlovým AL rámečkem unášejícím čtvrté krycí sklo, které chrání žaluzii před nepříznivými vlivy počasí. Okna PROGRESS ALU EF+ jsou tak ideální pro použití v bytové výstavbě v nízkoenergetickém a pasivním standardu,“ dodává Ing. Miroslav Culka. Unikátní řešení přívodu čistého vzduchu do interiéru, které je určeno zejména pro objekty na principu podtlakového a hybridního větrání, pak přináší další vystavovaný produkt DAFE-PLAST – okna SYNEGO 116, které je možno ve stánku DAFE-PLAST zhlédnout i v novinkové variantě se systémovým nerezovým zábradlím integrovaným do rámu okna.

Nezapomeňte tedy na veletrhu FOR PASIV zaměřeném na nízkoenergetické, pasivní budovy navštívit expozici společnosti DAFE-PLAST, jejichž okna vám otevřou nové perspektivy!

 
 
Reklama