Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Štíhlý profil rámu zdvižně-posuvných dveří zvyšuje množství denního světla v místnosti

Systém zdvižně-posuvných dveří Inoutic se rozšířil o nový úzký rám, bezbariérový práh a hliníkové překrytí profilů plně v souladu se současnými požadavky na design, funkčnost a moderní bydlení.



Zdvižně-posuvné dveře pro vstup na terasu nebo balkon se vyznačují komfortním ovládáním. Jako jediný výrobce plastových profilů nabízí společnost Inoutic systém zdvižně-posuvných dveří se stavební hloubkou jen 76 mm, který lze osadit zasklením až do šířky 52 mm pro maximální tepelnou izolaci. K té přispívá i patentované těsnění v zasklívací drážce. Součinitel prostupu tepla rámem zdvižně-posuvných dveří Inoutic dosahuje výborné hodnoty Uf = 1,3 W/m2K.

Úzký rám zdvižně-posuvných dveří s pohledovou šířkou jen 45 mm zajistí o 10 % více denního světla vstupujícího do interiéru a umožňuje tak moderní a maximálně prosvětlené bydlení.

Hliníkové opláštění pak poskytuje dokonalý vzhled hliníku při zachování všech předností plastových profilů, tj. výborných tepelně izolačních vlastností. Výhodou jsou také prakticky neomezené barevné varianty.

Bezbariérový práh má nízkou výšku, jen 15 mm a je vyroben z hliníku. Konstrukce zajistí vysokou stabilitu a bezpečnost. Toto řešení je ideální pro novostavby, ale i rekonstrukce.

 
 
Reklama