Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Proč zvolit bezpečnostní dveře Magnum?

Potřebujete zabezpečit svůj byt? S bezpečnostními dveřmi Magnum určenými pro byty v panelových i cihlových domech získáte jistotu kvalitního výrobku s bezpečnostní třídou 3, splňující ty nejpřísnější normy.


Jejich instalace je rychlá a spolu s pocitem bezpečí s nimi získáte také špičkový design a výborné protihlukové a tepelně-izolační vlastnosti. Cena protipožárních dveří Magnum je 33 990 Kč včetně DPH a je v ní zahrnuta demontáž, montáž, zednické zapravení a také výměna staré zárubně za novou.

Prvotřídní design
  • Můžete si vybrat z bohaté nabídky nejrůznějších dekorů, tak aby dveře ladily s vaší předsíní nebo domem. Bez jakéhokoli příplatku.
0 Kč zálohy
  • Zakázku realizujeme bez zálohy. Platbu od vás převezmeme až ve chvíli, kdy budou dveře nainstalovány a vaše domácnost chráněna.
Prodloužená záruka
  • Na tento typ bezpečnostních dveří poskytujeme prodlouženou záruku až 10 let s bezplatným záručním servisem.
Zastoupení po celé ČR
  • Prohlédnout si naše dveře a poradit se s odborníky můžete na našich pobočkách, které máme po celé ČR.

HT dveře - Bezpečnostní dveře
logo HT dveře - Bezpečnostní dveře

Specializujeme se na prodej, montáž a servis bezpečnostních dveří do bytů, rodinných domů a komerčních prostor. Za kvalitu produktů mluví pozitivní zkušenosti a recenze stovek domácností a firem z celé České republiky. Můžete se přijít podívat na kompletní ...

 
 
Reklama