Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vchodové dveře, které vás ochrání a zároveň vypadají dobře, existují

Přejete si ochránit vaši domácnost a blízké nejen proti zlodějům, ale i hluku a požáru? Pak už jste jistě slyšeli o bezpečnostních dveřích. Vyberte si ty pravé a získejte 100% ochranu i krásný design.

Vchodové dveře, které vás ochrání a zároveň vypadají dobře, existují

Bezpečnostní dveře se hodí jako vchodové dveře do bytu i domu. Jejich nákupem získáte bezpečnostní třídu 3. Ta vás zaručeně ochrání proti standardnímu náčiní zlodějů, jako je páčidlo, vrtačka nebo šroubovák i proti hrubé síle. Dveře mají bezpečnostní trny, díky kterým nejdou vysadit z pantů a bezpečnostní zámek odolný proti odvrtání. Třešničkou na dortu jsou skvělé protihlukové vlastnosti. Rušivé zvuky z chodby nebo zvenku díky tomu k vám domů nepronikne. V případě požáru vám vchodové bezpečnostní dveře poskytnou dostatek času k opuštění domu.

Bezpečnostní prvky jsou úžasná věc, důležitý je ale i vzhled. HT dveře úžasně slouží a potěší i oko. Vyrábí se v mnoha odstínech, které se hodí do jakéhokoliv interiéru. V nabídce najdete tmavý antracit, ten oceníte hlavně v moderních domcích. Nechybí ani odstíny dřeva. Do světlého interiéru skvěle zapadne buk, calvados, zlatý dub nebo světlý ořech. K tmavé podlaze se zase hodí mahagon, tmavý ořech nebo odstín venge. A pokud milujete starou dobrou klasiku, která se nikdy neokouká, můžete si pořídit dveře v bílém provedení.

Na povrch dveří se používá vysoce kvalitní natavená PVC folie. Ta je odolná proti poškrábání a opotřebení, vydrží působení vlivů počasí a navíc se skvěle udržuje.

 
 
Reklama