Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Firma HT dveře otevřela pro své zákazníky nový showroom v Brně

Kdo by si při výběru bezpečnostních dveří nepřál mít vše na jednom místě? Nová vzorkovna ulehčí zájemcům o nové dveře výběr. Co vše v ní najdete?

Firma HT dveře otevřela pro své zákazníky nový showroom v Brně
V novém showroomu najdete kompletní sortiment bezpečnostních dveří, obchodní oddělení i sklad.

Před rokem zahájila firma HT dveře výstavbu administrativního, obchodního a logistického centra v brněnských Maloměřicích. Letos v listopadu se dveře centra otevřely pro všechny zákazníky a zájemce o bezpečnostní dveře. Na 4 000 m² najdete sklad, obchodní oddělení i místo pro fakturace. Můžete si prohlédnout veškeré modely dveří ve všech dostupných barvách. A protože je důležitý nejen vzhled, ale hlavně funkčnost, najdete na místě i zabudované dveře, na kterých si vyzkoušíte, jak fungují. V showroomu jsou neustále připraveni obchodní zástupci, kteří se vám budou věnovat.

Jistě vás potěší i skvělá dopravní dostupnost. Do showroomu se dostanete jak městskou hromadnou dopravou, tak autem. Pro řidiče je navíc před budovou připravené parkoviště.
Přijďte si vybrat bezpečnostní dveře nebo třeba jen načerpat inspiraci a zjistit více informací. Showroom najdete na adrese Franzova 65a.

Otevírací doba:
Pondělí, středa9:00 - 11:30, 12:30 - 18:00
Úterý, čtvrtek9:00 - 11:30, 12:30 - 17:00
Pátek8:00 - 11:30, 12:30 - 15:00

Pokud se vám otevírací doba nehodí, můžete centrum navštívit po telefonické domluvě i mimo pracovní hodiny.
Více informací najdete na stránce brněnské pobočky HT Dveří.

 
 
Reklama