Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Klempířské stroje a CNC technologie na veletrhu Střechy-Solar-Řemeslo 2025

Veletrh STŘECHY-SOLAR-ŘEMESLO, který je v rámci České i Slovenské republiky jedinou opravdu specializovanou akcí zaměřenou na střechy, se uskuteční 6. až 8. února 2025 na výstavišti v Praze Letňanech.

Inovace v klempířství

Veletrh představí široké spektrum novinek a inovací, zejména v oblasti střešních materiálů, nářadí a strojů, fotovoltaiky a využívání dalších obnovitelných zdrojů energie. Jedinečná bude přehlídka plechových krytin, velký výběr střešních oken a inspirativní expozice zelených střech.

Velkou výstavní plochu zaujmou expozice věnované klempířským strojům a potřebám pro klempíře. Jedním z nových vystavovatelů v tomto oboru je firma Klempířství a stroje Švajcr. Její zástupce Adam Švajcr má velké plány: „Chystáme se představit CNC technologie v klempířském oboru, které zahrnují propojení strojů s mobilními aplikacemi. Uvidíte vysoce sofistikované stroje jako ohýbací a dělící stroje, nůžky a profilovací stroje. Stroje si samy dokáží připravit ohýbací plán, spočítat požadované rozměry plechů na střechy, nastavit a přizpůsobit střihy apod.“ Přijďte se inspirovat a detailně si prohlédnout naživo, jak stroje fungují.

Festival dřeva a nářadí: tradiční a oblíbená součást veletrhu

Již 6. ročník Festivalu nabídne novinky z oblasti nářadí, nástrojů, techniky, ale i pracovního oblečení. Těšit se můžete na atraktivní ukázky nejmodernější techniky a digitalizovaných nástrojů, ale také ukázky tradičních řemeslných postupů.

Více informací


 
 
Reklama