Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podzimní novinky u plechových krytin SATJAM

Český výrobce plechových střech, společnost SATJAM, přináší několik podzimních novinek: vybrané trapézové profily jsou nyní oboustranně lakované, změn od nového roku dozná i výroba profilu SAT18.

Vybrané trapézové plechy SATJAM jsou nově dostupné v oboustranně lakovaném provedení
Vybrané trapézové plechy SATJAM jsou nově dostupné v oboustranně lakovaném provedení

Stávající sortiment rozšiřují vybrané trapézové profily s oboustrannou povrchovou úpravou. Změna se týká profilů SAT18 N o stavební šíři 1 128 mm, SAT35 a SAT50 v ocelovém provedení tloušťky 0,5 mm. Nově jsou dostupné s oboustrannou povrchovou úpravou Polyestersat PE25/PE25 s tloušťkou laku 25 µm. Ta materiálu zaručuje vysokou odolnost obou stran vůči mechanickému poškození i povětrnostním vlivům, ovšem při zachování výhodného poměru mezi výkonem a příznivou cenou. Jádro z pozinkované oceli o síle 0,5 mm prvkům dodává vysokou pevnost a odolnost vůči mechanickému namáhání i korozi. Oboustranně lakované trapézové plechy jsou aktuálně dostupné v barvách červenohnědá RAL 3009, černá RAL 9005, antracitová RAL 7016 a hnědá RAL 8017 a červená RAL 3011. Profily jsou z obou stran opatřené fólií, která chrání jejich povrch při transportu i manipulaci na stavbě. Tento sortiment trapézů se nabízí využít pro stavbu plotů a nebo u krytých stání, kde je zvýšený požadavek na estetické provedení ze spodní strany trapezů.

Změnou ve výrobě projde také trapézový profil SAT18 stavební šíře 1 100 mm. Výrobní linka na tento profil bude v provozu pouze do konce roku 2024. Od nového roku bude vystřídán novou výrobní linkou s podobnými parametry. Náhradou bude trapézový profil SAT18 NP o stavební šíři 1 128 mm. Oba typy trapézů nebude možné vzájemně kombinovat.

Více na www.satjam.cz.


SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 
Reklama