Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Co zajímavého přinese veletrh STŘECHY-SOLAR-ŘEMESLO 2024

Nejvýznamnější firmy z oboru střech a úspor energií představí své novinky. Jedinečná bude například přehlídka výrobců střešních oken, kterou takto ucelenou jinde neuvidíte.

Novinka TULITO od společnosti PRVNÍ CHODSKÁ TESARIO
Novinka TULITO od společnosti PRVNÍ CHODSKÁ TESARIO

Významně bude zastoupen i obor zelených střech a těšit se můžete na širokou nabídku nářadí, strojů a další techniky pro řemeslníky i kutily v rámci oblíbeného již 5. ročníku Festivalu dřeva a nářadí. V rámci Festivalu uvidíte novinku s názvem TULITO. Jedná se o jednoduché a praktické řešení bydlení na zastavěné ploše 25 m2 a maximální výšce do 5 m, bez nutnosti stavebního povolení. Díky velkému prosklení z čelní strany splývá interiér s exteriérem a výsledkem je velmi příjemný prostor k bydlení, odpočinku, práci, zábavě i soukromí.

Rozsáhlá je nabídka solárních systémů, bateriových úložišť nebo systémů nabíjení. K vidění budou i větrné elektrárny evropského výrobce určené pro rodinné a bytové domy a menší firmy o výkonu 5 kW. Lákadlem budou jistě i výrobky z oblasti elektromobily. Kromě elektromobilů uvidíte kapotovanou tříkolku umožňující celoroční provoz a lze ji řídit i bez ŘP.

Nechybí expozice dodavatelů energií s aktuálními cenovými nabídkami. I ostatní komodity jsou výborně zastoupeny a veletrh tak nabídne komplexní řešení napříč celým oborem.

PRAKTICKÉ INFORMACE

KDY: 15.–17. 2. 2024, čt a pá 10–18 h, so 10–17 h
KDE: PVA EXPO PRAHA Letňany, Beranových 667, Praha 9

 

ZLEVNĚNÁ VSTUPENKA k zakoupení ZDE


 
 
Reklama