Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Školení pro klempíře – možnost profesního růstu

V prvních lednových dnech letošního roku proběhlo školení klempířů A, pořádané společností RHEINZINK spolu se školicím klempířem panem Štefanem Mitašem.


Kvalitní materiál vyžaduje kvalitní zpracování!

Školení tradičně probíhá ve spolupráci se SOŠ a SOU Vocelova v Hradci Králové. Letos nás přivítaly nově rekonstruované dílny i zázemí školy.

Náplní školení RHEINZINK je klempířská práce od základů techniky krytí na drážku až po speciální systémy a detaily. Semináře jsou zaměřeny na praktickou práci s materiálem. Důraz klademe na základy techniky krytí na drážku a pájení, skladbu a konstrukce střech, konstrukční doporučení, řešení klempířských detailů, rozvržení střechy, krytinových pásů, profilů a panelů. Při školení má každý účastník k dispozici vlastní stůl s nářadím, materiál určený ke zpracování a dřevěné modely pro oplechování.

Teoretická část školení je jednoduchá a srozumitelná. Účastníci získají základní informace o zásadách zpracování materiálu. Praktická část probíhá za podmínek blízkých praxi.

Všichni letošní účastníci byli mimořádně zruční a měli opravdový zájem o nové znalosti. Výsledky tomu odpovídaly a všem našim absolventům blahopřejeme! Přejeme všem hodně zdaru v další práci a i nadále rádi poskytneme podporu při řešení konkrétních detailů konzultací či přímo na stavbě.

Nakonec bych ráda zmínila zpětnou vazbu jednoho z účastníků školení, pana Ondřeje Kluky od Jindřichova Hradce, která nám udělala opravdovou radost:

„Děkuji celému vašemu týmu za pomoc při učení se, poznávání daných detailů a celé problematiky okolo TiZn Rheinzink. Byl to pro mne cenný profesní týden a vlastně i taková aktivní dovolená, při které jsem si já a myslím si, že i spousta zúčastněných vyčistili hlavu od denních starostí, zároveň si vyměnili zkušenosti a pomohli si vzájemně porozumět dané věci. Moc díky vám a všem zúčastněným z vaší firmy, takhle by to podle mne mělo vypadat.“

Vedení školení: Jiří Suchánek
Přednášky: Jiří Suchánek, Miroslav Komzala
Školitel: Štefan Mitaš

Více informací


RHEINZINK ČR, s.r.o.
logo RHEINZINK ČR, s.r.o.

RHEINZINK je výrobce značkového titanzinku pro střechy, fasády a odvodňovací systémy. Přírodní titanzinek RHEINZINK vyniká kvalitou a bezúdržbovostí, nemusí se natírat. K dalším přednostem materiálu patří dlouhá životnost, ohleduplnost k životnímu ...

 
 
Reklama